Γάμος στο Πατριαρχείο από τον Βαρθολομαίο και με Ξανθιώτη κουμπάρο για τον Δημήτρη Πέλκα και την κόρη πρώην υπουργού

Ο Δημήτρης Πέλκας και η Κυβέλη Μάρδα ετοιμάζονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή (26 Ιουνίου) στην Κωνσταντινούπολη, όπου ως γνωστόν κατοικεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός την τελευταία διετία αγωνιζόμενος με την Φενερμπαχτσέ.

Άλλωστε από την Πόλη κατάγεταο και η νύφη από την πλευράς του πατέρα της, που δεν είναι άλλος από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη  Μάρδα, επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα (Συριζα-Ανελ). 

Ο γάμος θα είναι πολύ ιδιαίτερος, με κουμπάρους τον Ξανθιώτη στενό συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου, γυμναστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Τσονάκα και την σύζυγό του Ρία, που μόλις μια εβδομάδα πριν ανέβηκαν και αυτοι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η τελετή είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με «υψηλούς» προσκεκλημένους. Αμέσως μετά, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους θα γιορτάσουν σε έναν ιστορικό χώρο στον Βόσπορο, το «Esma Sultan Yalisi». 

Προ δεκαημέρου μάλιστα στα Γιαννιτσά, από όπου κατάγεται ο Πέλκας, οργανώθηκε προγλέντι γάμου για τους περισσότερους φίλους του ζευγαριού που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Πόλη.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στο γλέντι ήταν παρόντες ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Πρόδρομος, η μητέρα του Ειρήνη και ο αδερφός του Γιάννης, ακόμα και η γθιαγβι΄λα Σταυρούλα που έκλεψε τις εντυπώσεις με τον χορό.

Ποιος δεν ήταν; Ο… μέλλων γαμπρός. Ο Δημήτρης Πέλκας δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια από τον προπονητή του και εμφανίστηκε μέσω skype, στέλνοντας ωστόσο στο γλέντι τη νύφη Κυβέλη και τον πατέρα της και πρώην υπουργό Δημήτρη Μάρδα να εκθειάζει την πειθαρχία του γαμπρου του.

«Σε όλη μου τη ζωή γνώρισα την πειθαρχία στα Πανεπιστήμια, στα μαθήματα, στην οικονομία, βρέθηκα στον κρατικό προϋπολογισμό και γνώρισα τι θα πει δημοσιονομική πειθαρχία, αλλά με το Δημήτρη γνώρισα την πειθαρχία στο ποδόσφαιρο. Μια μοναδική πειθαρχία που είναι πολύ δύσκολη και που θα μου ήταν αδύνατον να την ακολουθήσω», σχολίασε ο Δημήτρης Μάρδας για τον Δημήτρη Πέλκα. 

gamos-2.jpg
karta.jpg

gamos-4-D4qVD.jpg

gamos-5-ewRfI.jpg