Παγκόσμιο Μπιτς Χάντμπολ: Με δυο γκολ από την γκολκίπερ Μάγδα Κεπεσίδου συνέχισε το αήττητο σερί η Εθνική Γυναικώνεθνικη ομάδα

Το αήττητο σερί της Εθνικής γυναικών, συνεχίζεται και στην δεύτερη Β΄φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χαντμπολ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Για την πρώτη αγωνιστική της δευτερης φάσης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τις αδερφές Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου από την Αλεξανδρούπολη στην σύνθεση του νίκησε άνετα τις ΗΠΑ με 2-0 (21-18, 23-14) και ουσιαστικά προκρίθηκε στους προημιτελικούς, ενώ απομένουν οι αγώνες με Ισπανία και Δανία.

Πρωταγωνίστριες για τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2018 απέναντι στις Αμερικάνες, ήταν η Κερλίδη με 14 πόντους και η Μούρνου με 12 (7/8 σουτ), ενώ και η άμυνα με 4 μπλοκ έναντι κανενός των ΗΠΑ, έπαιξε τον ρόλο της. Πολύ καλή εφάνιση για την Μάγδα Κεπεσιδου που πέτυχε και δυο τέρματα ενώ η Νικολίνα είχε συμμετοχή.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τις ελληνίδες αθλήτριες να πανηγυρίζουν για την πρόκριση στα προημιτελικά και πλέον ο στόχος είναι το πλασάρισμα στις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο, ώστε να είναι και περισσότερο βατός ο αντίπαλος που θα κρίνει την πρόκριση στην τετράδα.