Αποχώρησε από τον Άρη ο Πασχάλης Μελισσάς και αναλαμβάνει τον πάγκο ομάδας που πήρε τα πάντα την φετινή σεζόν!

Μετά από σχεδόν 7 χρόνια παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Ξανθιώτης προπονητής Πασχαλης Μελισσάς που ξεκινά καριέρα ως πρώτος προπονητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ημαθία του ThrakisportS ο 40χρονος προπονητής και μέχρι πρόσφατα συνεργάτης του Μπούργος στον Άρη ως αναλυτής είναι κοντά στην ομάδα του Εβρίτη αμυντικού Κώστα Γκιντίδη, τον Αστερα Τριποτάμου που φέτος κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ημαθίας χωρίς ήττα, ενώ στα μπαράζ ανόδου πανηγύρισε 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ίσως βρεθεί στον ίδιο όμιλο με Πανθρακικό και Άρη Αβάτου.

Ο Μελισσάς βρισκόταν από το 2015 στον Άρη αρχικά σαν παίκτης στην Γ’ Εθνική όπου και κρέμασε τα παπούτσια του και στην συνέχεια σαν προπονητής της Κ19 της ομάδας όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και στην συνέχεια ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Αρη. Επίσης διετέλεσε και υπηρεσιακός προπονητής αλλά και αναλυτής αγώνων της ομάδας.

Θυμίζουμε ο Μελισσάς ξεκίνησε από τον Ορφέα Ξάνθης και μετα από 15 περίπου χρόνια επαγγελματικής καριέρας σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος ακόμα σε Καλαμάτα, Ξάνθη, Εργοτέλη, Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Λάρισα και Άρη.