«Ξέχασαν» οι αυτοδιοικητικοί τον Θανάση Καλαμάτα – «Ράγισαν» καρδιές στο «ύστατο χαίρε» στον θρυλικό έφορο του ΓΑΣ Κομοτηνή

Η γη της Κομοτηνής σκέπασε το απόγευμα τον Θανάση Καλαμάτα και στο τελευταίο αντίο ράγισαν καρδιές, αλλά παρατηρήθηκαν και σημαντικές απουσιες από το πολιτικό προσωπικό του τόπου.

Το παρών στα κοιμητήρια της Κομοτηνής έδωσαν τα μπασκετικά παιδιά του πρώην εφόρου του ΓΑΣ Κομοτηνή καθώς βρέθηκαν ξανά μαζί οι Χαληλ, Ντίνας, Κουτσοβασίλης, Παρατσουκίδης και Λεχούδης.

Στο τελευταίο αντίο βρέθηκαν ακόμα οι προπονητές Στάθης Καμαράκης, Νεοκλής Λεμονίδης, Τάκης Φωτεινάκης και Θανάσης Χατζηνικολάου.

Επίσης αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον θρυλικό έφορο του ΓΑΣ Κομοτηνή οι Βασίλης Στοάκης, Σωφρονης Παπουής και Δήμητρα Δόλωμα.

Από πλευράς διοίκησης του ΓΑΣ Κομοτηνή παρόντες ήταν οι Πεταλωτής, Χρυσοχοΐδης, Ματεοσιάν, Αθανασίου και ο γιατρός κ. Τάκος.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του εκλιπόντος και οι κόρες του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν θα ειναι πια κοντά τους.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε ωστόσο η απουσία των αυτοδιοικητικών καθώς εκτός των Μανανά και Μουρτίδη κανείς άλλος δεν βρέθηκε στα κοιμητήρια της Κομοτηνής.