ΕΠΣ Ξάνθης: Φιλικό διαζύγιο του Ηρακλή Ζυγού με τον Κώστα Τερζανίδη

Παρελθόν από τον Ηρακλή Ζυγού αποτελεί ο Κώστας Τερζανίδης, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Ξάνθης.

Με μια θερμή ανακοινωση ο Ηρακλής Ζυγού εύχεται στον Τερζανίδη ό,τι καλύτερο στους νέους σταθμούς της καριέρας του.

Παράλληλα τον χαρακτηρίζειο ενεργό μέλος της οικογένειας του Ηρακλή Ζυγού, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του και υποστηρίζοντας ότο δεν χωρίζουν οι δρόοι, γιατί η αγάπη του είναι δεδομένη.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… είναι λίγο!
Δεν λέμε χωρίζουν οι δρόμοι γιατί για τον Κώστα Τερζανίδη η αγάπη για την ομάδα μας είναι δεδομένη και το αποδεικνύει έμπρακτα στις δύσκολες στιγμές. Άλλωστε αποτελεί ενεργό μέλος της “οικογένειας” του Ηρακλή Ζυγού.
Ανέλαβε σε μια δύσκολη συγκυρία, θυσιάζοντας τις προσωπικές φιλοδοξίες, για να οδηγήσει την ομάδα μας όταν βρέθηκε στη Α’ Ε.Π.Σ. Ξάνθης από την Γ’ Εθνική και με την φυγή πολλών νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε μεγαλύτερες κατηγορίες, η ομάδα αναγκάστηκε να φτιαχτεί από την αρχή με πρόσθετη συνθήκη και την covid εποχή. Έτσι λοιπόν με ένα μικρό αριθμό από το βασικό κορμό και αξιοποιώντας πολλούς νεαρούς από την ακαδημία, κατάφερε να φτιάξει ένα αξιοζήλευτο σύνολο και να βάλει τις βάσεις για την ομαλή μετάβαση και την αξιοποίηση για τα επόμενα χρόνια των παιδιών από την ακαδημία.
Του ευχόμαστε υγεία, ευημερία και δημιουργία καθώς και ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή και φυσικά στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Το ποδόσφαιρο είναι γι’ αυτόν τρόπος ζωής και μακάρι να συνεχίσει να το απολαμβάνει και να ευοδωθεί η προσπάθειά του να δικαιωθεί όπως αυτός επιθυμεί!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Ένα τεράστιο ευχαριστώ... είναι λίγο!"