«Εξαφανίστηκε» από το facebook της Καβάλας η δήλωση Χαντιτάγκι για απόπειρα επηρεασμού παικτών του ΑΟΚ από τον Πανσερραϊκό

Το απόγευμα της Πέμπτης (09/06) συζητηθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η αναφορά του Πανσερραϊκού κατά της Καβάλας και του Αλεξάντερ Χαντιτάγκι, με τους Σερραίους να αποσύρουν την καταγγελία τους και να αποδέχονται ότι όλα αυτά συνέβησαν λόγω… κακής μεταφρασης.

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι από την σελίδα του ΑΟΚ στο facebook έχει αφαιρεθεί το κομμάτι των λεγομένων του Ιρανοκαναδού επιχειρηματία που είχε μιλήσει για απόπειρα επηρεασμού των ποδοσφαιριστών των Αργοναυτών από μέλη των Λιονταριών πριν τον μεταξύ τους αγώνα.

Συγκεκριμένα, από τη δήλωση του Ιρανοκαναδού έχει αφαιρεθεί το κομμάτι που ανέφερε ότι: «Επίσης, θα ξεκινήσουμε και θα υποβάλουμε νέα νομική και ποινική καταγγελία στην ΕΠΟ, τη FIFA και τις αρχές, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, σχετικά με μέλη του Οργανισμού του Πανσερραϊκού για την απόπειρα τους να επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές μας πριν από τον μεταξύ μας αγώνα πριν από μερικές εβδομάδες. Πολεμώ το σημερινό σύστημα και τις αδικίες που δημιουργεί σχεδόν 9 μήνες τώρα και δεν πρόκειται να σταματήσω. Πιστεύω πραγματικά ότι έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να παραμείνουμε στην Super League 2 της επόμενης σεζόν».

Τις δυο αναρτησεις ειχε αιχμαλωτισει το Football League News.

Η αρχική δήλωση Χαντιτάγκι όπως είχε αναρτηθεί στις 2 Μαΐου…

axadi

Η δήλωση όπως εμφανίζεται πλέον…

axadi2