Νέο πωλητήριο σε ομάδα – αντίπαλο του ΑΟΞ την μαύρη χρονιά του υποβιβασμού: Μετά την ΑΕΛ πωλείται και ο Απόλλων Σμύρνης!!!

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να γίνουν στον Απόλλων Σμύρνης μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Super League 2.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την πώληση των μετοχών της, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να είναι έτοιμος να αποχωρήσει οριστικά από τον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι σε τροχιά πώλησης εκτιμάται ότι βρίσκεται και η Ξάνθη, ενώ το ιδιο ισχυει και με την ΑΕΛ. Υπενθυμιζεται ότι η ΑΕΛ και ο Απόλλων Σμυρνης ήταν οι τελευταίες δυο ομάδες που αντιμετωπισει ο ΑΟΞ ως ομάδα της SL1.

Με την ΑΕΛ είχε παίξει την τελευταία αγωνιστικών των πλέι άουτ στην Λαρισα και είχε καταφέρει τότε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Τον Απόλλωνα αντιμετωπισε στο διπλό μπαράζ που οδηγησε την Ξάνθη στην Β’ Εθνική.

Η ανακοινωση του Απόλλωνα Σμυρνης, ομάδας όπου προπονητής είναι ο πρώην κοουτς της Ξάνθης Μπάμπης Τεννές και στο ρόστερ ανήκουν παίκτες όπως ο Μπαξεβανίδης και ο Λισγάρας, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ, ότι θα πρέπει να καταθέσει εγγράφως πρόταση έως τις 25 Ιουνίου 2022».