Super League 2: Πιο πιθανό να είναι ξανά του χρόνου η Βέροια αντίπαλος του ΑΟΞ μετά την εντός έδρας ήττα στο μπαράζ από τη Λαμία

Σημαντικό βήμα παραμονής στη Super League 1 έκανε η Λαμία, η οποία πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Βέροιας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα μπαράζ.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, η οποία τερμάτισε στην προτελευταία θέση της Superleague, προηγήθηκε με τον Μπεχαράνο στο 6′, η Βέροια ισοφάρισε με τον Πασά στο 78′, αλλά ο Μανούσος έδωσε τη νίκη στη Λαμία χάρη σε γκολ στο 82′.

Η Βέροια, η οποία τερμάτισε πρώτη στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 (οπου μετειχε και ο ΑΟΞ) ωστόσο ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό, πηγαίνοντας έτσι στα μπαράζ, έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τη Λαμία να έχει ισχυρό προβάδισμα, καθώς ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.

Συνεπώς η ομάδα του πρώην κοουτς του Πανθρακικού Παυλου Δερμιτζάκη και των πρώην παικτών του συλλόγου της Κομοτηνής Γαβριηλίδη και Πεταυράκη (αγωνιστηκαν ως βασικοι) θα πρέπει να πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ στη Λαμία για να ανεβεί. Η ρεβάνς έχει οριστεί για το επόμενο Σάββατο (18/6 – 20:00) στο «Αθανάσιος Διάκος».