Εγκαταλείπει(?) το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης ο Πασχάλης Δραγανίδης

Νέα στροφή στην καριέρα του κάνει ο Πασχάλης Δραγανίδης, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του σε συνδυασμό με τις αυξημένες οικογενειακές αλλά και τις σοβαρές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, τον υποχρεώνουν πιθανότατα να κρεμάσει πρόωρα τα παπούτσια του και να ασχοληθεί αμιγώς με τον επαγγελματικό στίβο του οικονομολόγου.

Η πορεία της αποκατάστασης θα ξεκαθαρισει αν και πως θα γυρίσει στα γήπεδα τη νέα σεζόν, με όλους φυσικά να εύχονται να τα καταφέρει και να επιστρέψει γερός και δυνατός. Επειδή ωστόσο είναι γεννημένος πρωταθλητής, ο Πασχάλης Δραγανίδης συνεχίζει τον υψηλό πρωταθλητισμό και εκτός ποδοσφαίρου, σε επαγγελματικό επίπεδο.

Την Τετάρτη υπήρχαν αρχαιρεσίες στο Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στις οποίες όχι απλά έθεσε υποψηφιότητα αλλά τελικά εξελέγη και μάλιστα αναδείχθηκε από τους συναδέφλους του πρόεδρος του Οικονομικου Επιμελητηρίου για το σύνολο της Θράκης – δηλαδή και για τους τρεις νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Εβρου.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του 1ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου. Με φρέσκες ιδέες, όρεξη αλλα και με πλήρη επίγνωση της θέσης που αναλαμβάνω, θέλω να φανώ χρήσιμος τόσο για τον φορέα όσο και για τα μέλη του ΟΕΕ», σχολίασε ο Πασχάλης Δραγανίδης.