Volley League: Άγνοια για το διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Γιάννης Καλμαζίδης

Ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας στο Metropolis ανέφερε ότι δεν έχει επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του και ό,τι ξέρει είναι αυτά που διαβάζει από σάιτ και εφημερίδες.

Μεταξύ άλλων, ο καταγόμενος από τον Εβρο κοουτς δήλωσε απαντώντας στο ερωτημα γιατί φεύγει από την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ:«Ααα, φεύγω; Δεν ξέρω. Ό,τι ξέρετε ξέρω. Αυτά που διαβάζω από τα σάιτ και τις εφημερίδες ότι “τέλος ο Καλμαζίδης”, δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση. Αν μη τι άλλο είναι περίεργο το συναίσθημα και θεωρώ ότι δε θα πρέπει να συμβαίνει έτσι η επικοινωνία. Έχουμε συνεργαστεί τόσο καιρό και θα έλεγα ότι είναι αντιεπαγγελματικό».

Ερωτώμενος αν μίλησε με τους συνεργάτες του, σχολίασε: «Δε θα έπρεπε να ρωτάω εγώ αν ισχύουν όλα αυτά. Κάποιοι ξέρουν και κάποιοι δεν ξέρουν τι γίνεται και δε θέλω να φέρω κάποιον σε δύσκολη θέση».

Για το αν η οικονομική διαφορά είναι της τάξης των 5.000 ευρώ όπως ανέφερε στο Metropolis ο δημοσιογράφος Νίκος Κουλιανός: «Δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Και στο βόλεϊ δεν είναι άθλημα που πέφτουν τα εκατομμύρια. Κάπου εκεί είναι η διαφορά. Δεν υπάρχει κάποια αντιπροσφορά και σε μια τέτοια συζήτηση θα έπρεπε να υπάρχει».

Αναφορικά με το αν θα έχει νέο ραντεβού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είπε: «Είχα ένα τηλεφώνημα από άτομο από τον ΠΑΟΚ που ήθελε να βρεθούμε. Δεν ξέρω τι θα είναι. Μπορεί να είναι ένα ευχαριστώ, να είναι μια συνέχεια στις διαπραγματεύσεις η κάτι άλλο. Θα δούμε».