Πάνθραξ και στο Μπάκιγχαμ! Γιόρτασε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο των 70 ετών βασιλείας της ντυμένη στα… πράσινα η βασίλισσα Ελισάβετ

Με χιούμορ ο επίσημος λογαριασμός του Πανθρακικού στο facebook έκανε την βασίλισσα Ελισάβετ οπαδό του… Πανθρακικού. Βοήθησε βέβαια σε αυτό και η ενδυματολογική της επιλογή στους εορτασμούς του Πλατινενιου Ιωβηλαίου της βασιλείας της.

Η 96χρονη Ελισάβετ γιορτάζει 70 χρόνια ως βασίλισσα της Βρετανίας. Στους εορτασμούς εμφανίστηκε την Κυριακή ντυμένη στα πράσινα, την ημέρα που στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός πανηγύριζε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η φωτογραφία ιντρίγκαρε το Γραφείο Τυπου του Πανθρακικού που της πρόσθεσε και το σήμα της ομάδας, ανήρτησε την φωτογραφία στο facebook και με χιουμορ έγραψε τα ακόλουθα:

Πάνθραξ και στο Μπάκιγχαμ!Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους χιλιάδες Βρετανούς που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσουν την θεαματική παρέλαση με την οποία ολοκληρώνονται οι τετραήμερες εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της 96χρονης βασίλισσας Ελισάβετ.Το πράσινο φόρεμα της βασίλισσας ξεχώρισε και συνέπεσε χρονικά με την άνοδο του Πανθρακικού στη Γ΄ Εθνική!!! Μπορεί και όχι βέβαια…