Νέες βολές Αβεντισιάν κατά Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν είχαμε εξαιρετική σχέση, δεν τον ικανοποιούσα παικτικά»

Για την πρώτη του σεζόν στην Ολλανδία, την εμπειρία από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και τη σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία μίλησε ο Αβέντις Αβεντισιάν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν πήρε ούτε μία συμμετοχή στον ΠΑΟΚ Β’ αλλά βρέθηκε στην Ολλανδία και κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αρμενίας.

Για την απόφαση να φύγει και τη μη χρησιμοποίηση από τον Γκαρσία: «Δεν έπαιζα αλλά και να έπαιζα αν εμφανιζόταν αυτή η ευκαιρία δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου. Εννοείται ότι δεν θα σκεφτόμουν να μείνω στον ΠΑΟΚ Β αν ερχόταν τέτοια πρόταση. Αναρωτιέμαι και εγώ αλλά δεν μπορώ να απαντήσω. Έκανα κάτι λάθος. Δεν βλέπουν κάτι σε μένα εδώ και το βλέπουν στο εξωτερικό».

Για τη σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είχαμε πολύ τυπική η σχέση με τον Γκαρσία. Τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είχαμε μια καλή, εξαιρετική σχέση. Με έκανε πιο δυνατό αυτό, με πείσμωσε και μπορεί να ήταν και ο λόγος που πήγα καλύτερα εδώ. Δεν ήμουν από τους παίκτες που του άρεσαν. Αυτό κατάλαβα. Σαν παίκτης. Σαν χαρακτήρας δεν νομίζω, δεν έχω ακούσει κάτι κακό, δεν δημιούργησα προβλήματα. Δεν τον ικανοποιούσα παικτικά. Είχαμε κάποιες συζητήσεις όσο ήταν στην Κ19. Όταν πήγε στη Β ομάδα, ξεκίνησα προετοιμασία με τον κ. Γκαρσία και μετά με ζήτησε ο Μαλεζάς για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και έμεινα εκεί. Δεν έμαθα ποτέ γιατί έμεινα στην Κ19 ενώ είχα κάνει προετοιμασία με τη Β ομάδα».

Για την Ολλανδία και το ντεμπούτο του: «Πήγα για δοκιμαστικά και έπεισα τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία ότι είμαι έτοιμος και εδώ έκανε προπονήσεις με την Κ19. Στον ΠΑΟΚ Β μόνο στα φιλικά, καμία άλλη συμμετοχή. Στην Ολλανδία είμαι στις αποστολές, έχω κάνει και το ντεμπούτο του. Ήδη, από τις πρώτες μου εβδομάδες εδώ, ήμουν στην αποστολή».