Στα ράφια των βιβλιοπωλείων με την έλευση του Ιουνίου το βιβλίο του Αν. Τσορλίδη για τον ΑΟΞ «Από τα πέτρινα χρόνια στα μεγάλα σαλόνια»

Από τις 10 Ιουνίου θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιπωλείων το βιβλίο του Ξανθιώτη συγγραφέα Αναστάσιου Τσορλίδη για την ιστορική ομάδα του ΑΟΞ, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Σπανίδη»!

Ο ίδιος ο συγγραφέας έγραψε στο facebook:

«Έφτασε η ώρα!!!!!
Αργήσαμε, αλλά εκεί που έχει φτάσει η τιμή του χαρτιού δόξα τω θεώ να λέμε…

Καταρχάς, 10 Ιουνίου θα πιάσει θέση στα ράφια βιβλιοπωλείων (θα ξεπεράσουμε τα 200) και στην #Ξάνθη μέσω των #Εκδόσεων #Σπανίδη.

Νέο σύγγραμα με 160 σελίδες και πολλές έγχρωμες φωτογραφίες δεν θα το βρείτε στην αγορά _και με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα_ κάτω από 30€, εγώ όμως αποφάσισα να πωλείται μόλις 13€ + ΦΠΑ (τελική τιμή) για να πουληθούν όλο και περισσότερα!!!

Επίσης (εδώ κάνω μια αλλαγή), με τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα αγοραστούν εισιτήρια διαρκείας του #ΑΟΞ για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022/23 και θα δοθούν σε φτωχές οικογένειες του Νομού Ξάνθης που αγαπάνε τον ΑΟΞ και φυσικά θα σηκωθούν από τον καναπέ (απαραίτητη προϋπόθεση) ώστε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να γεμίσουμε τα Πηγάδια και να οδηγήσουμε όλοι μαζί την ΑΟΞΑΡΑ ΜΑΣ στην Σούπερ Λίγκα 1 (αυτό θα γίνει σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον αγαπητό σε όλους μας Ανδρεας Γκλαβινης)

Σας ευχαριστώ
#ΑΟΞΑΡΑ #ΜΙΑ #ΖΩΗ».