Οι 3+3 εκπρόσωποι των ΕΠΣ Εβρου, Θράκης και Ξάνθης στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Με την έλευση του Ιουνίου πραγματοπιείται η Τακτική Γενική Συνέλευση και αλλά και η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από την οποία θα εκλεγεί νέος πρόεδρος ο Τάκης Μπαλτάκος.

Στην Αθήνα να βρεθεί το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης ως μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και από εκεί και πέρα οι τρεις Ενωσεις του γεωγραφικού μας διαμερίσματος θα εκπροσωπηθούν από τρία τακτικά και τρία αναπληρωματκά μέλη.

Συγκεκριμένα η ΕΠΣ Έβρου θα έχει τον πρόεδρό της Παντελή Χατζημαρινάκη και τον ταμία Βαγγέλη Γκαρέλα και η ΕΠΣ Ξάνθης τον πρόεδρο Γιώργο Πανίδη και τον γενικό γραμματέα Γιάννη Δαλακούρα.

Οσο για την ΕΠΣ Θράκης, πέραν του προέδρου Μάνου Γαβριηλίδη που δεν χρεώνεται ως εκπρόσωπος της ΕΠΣ, θα βρίσκονται ως τακτικό μέλος ο αντιπρόεδρος Πάνος Τσολάκης και ως αναπληρωματικό ο γενικός γραμματέας Γιάννης Κοτζαμάνης.