Παρελθόν από τον συνολικό οργανισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδημητρίου – Η ανακοίνωση του κιτρινόμαυρου συλλόγου

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μετά το αδιανόητο κάζο να μείνει η ΑΕΚ εκτός Ευρώπης, μία ιστορική αποτυχία για το κλαμπ λίγο πριν μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε συνδυασμό με τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος και τον πολύ ντροπιαστικό αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Βέλεζ Μόσταρ, ένας εκ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο στόχαστρο ήταν ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Μετά την πολυετή θητεία του στην Ξάνθη, πήρε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον τίτλο αρχικά του υπευθυνου των ακαδημιών και δυο μήνες μετά του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ. Είχε υπό την ευθύνη του την πρώτη ομάδα, την ΑΕΚ Β’ και τις Ακαδημίες και τελικά δεν κατάφερε να έχει πουθενά θετικό πρόσημο.

Συμφωνα με τα ρεποτάζ των αθηναϊκών ΜΜΕ, ο Παπαδημητρίου δεν ήταν σήμερα στα γραφεία και ενημερώθηκε για το τέλος του από την Ένωση, ενώ δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να υπάρχει άλλη αποχώρηση σημαντικού στελέχους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πάντως, όπς προκύπτει από την ανακοίνωση, ο Ππαδημητρίου τελειώνει συνολικά από την Ενωση και όχι μόνο από εκτελεστικός διευθυντής, δηλαδή αποχωρεί και από τις ακαδημίες.

Από εδώ και πέρα συνεχίζονται οι επαφές του Μελισσανίδη για τη στελέχωση και το νέο οργανόγραμμα του τμήματος για τον ποδοσφαιρικό σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του».