Δεν αναβαθμίζεται (για την ώρα) στην ΕΠΟ ο Χατζημαρινάκης καθώς δεν αντικαθίστανται στην ΕΕ οι Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης

Παρότι η πρώτη εκτίμηση μετά την ποινή που τους επιβληθήκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας και εφόσον δεν πέσει (η ποινή) στην Επιτροπή Εφέσεων, ήταν ότι οι Π. Δημητρίου, Α. Αντωνίου και Κλ. Τζαφέρης, που τιμωρήθηκαν με τρίμηνη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, θα ανατικατασταθούν από τα τρία πρώτα σε ψήφους αναπληρωματικά μέλη, κάτι τέτοιο, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, δεν θα συμβεί.

Αυτό σημαίνει όρι δεν θα αναβαθμιστεί και σε πρωτο αναπληρωματικό μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εβρου Παντελής Χατζημαρινάκης – που παραμένει τέταρτος στην σχετική λίστα.

Η ποινή που επιβλήθηκε στους τρεις δεν εντάσσεται στους λόγους τους οποίους το καταστατικό της ΕΠΟ περιοριστικά αναφέρει προκειμένου μια θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή να θεωρηθεί κενή. Επομένως στο χειρότερο για τα τρία αυτά πρόσωπα σενάριο, θα επανέλθουν στη θέση τους μόλις το τρίμηνο παρέλθει.

Εκεί που θα πρέπει να γίνει αλλαγή είναι στις θέσεις που είχαν στο προεδρείο ο Δημητρίου ως αναπληρωτής πρόεδρος και ο Τζαφέρης ως ταμίας, ώστε να μπορεί να συνεδριάσει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων.Για τη θέση του Αντωνίου (Α’ Αντιπρόεδρος) δεν μπαίνει θέμα αντικατάστησης επειδή δεν είναι μόνιμο μέλος της Εκτάκτων Θεμάτων και επομένως η απουσία του δεν επηρεάζει τις συνεδριάσεις της.