Nations League: Ενσωματώθηκαν και ο Σιώπης με Πασχαλάκη στην Εθνική Ανδρών, έρχεται μετά τον τελικό στην Τουρκία και ο Γούτας

Ο Γκουστάβο Πογέτ είδε την Τετάρτη 19 διεθνείς να δίνουν το “παρών” στον Άγιο Κοσμά ενώ την Πέμπτη προστέθηκαν άλλοι δύο και πλέον η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα στη Βόρειο Ιρλανδία.

Συγκεκριμένα, ένδεκα ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν την Τεταρτη στις προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας ενόψει των υποχρεώσεών της στο Nations League. Οι οκτώ παίκτες των δύο πρώτων προπονήσεων (αναμεσα τους και ο Μάνταλος), έγιναν την Τεταρτη δεκαεννέα με τον Γκουστάβο Πογέτ να αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για το πρώτο ματς με τη Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ. Ενώ ακολουθούν τα ματς με Κόσοβο (εκτός) και Κύπρο και Κόσοβο εντός έδρας.

Οι παίκτες που προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ήταν οι Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης, Μασούρας, οι οποίοι συμμετέχουν από τη Δευτέρα, ενώ την Τετάρτη μπήκαν και οι Αθανασιάδης, Δουβίκας, Διούδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Σιώπης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης.

Την Πέμπτη προστέθηκαν οι Βλαχοδήμος και Πασχαλάκης. Έτσι ο Γκουστάβο Πογέτ είχε 21 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και πλέον μένουν άλλοι πέντε για να ολοκληρωθεί το ρόστερ των παικτών που έχει καλέσει ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Μένει ο Δημήτρης Γούτας ο οποίος αγωνίζεται στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας με την Σίβασπορ απέναντι στην Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Επίσης οι Παντελής Χατζηδιάκος και Βαγγέλης Παυλίδης οι οποίοι αγωνίζονται στον τελικό Ευρώπης των ολλανδικών play off για λογαριασμό της Άλκμααρ απέναντι στην Φίτεσε.

Δεν έχει έρθει ακόμα ο Ταξιάρχης Φούντας από τις ΗΠΑ, αλλά και ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος θα αγωνιστεί στον τελικό του Champions League το Σάββατο για λογαριασμό της Λίβερπουλ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.