Νέα τραγωδία μια δεκαετία μετά – «Έφυγε» (και) ο αδελφός του Νίκου Σαμαρά

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κυριάκος Αθανασιάδης, ο αδελφός του γνωστού βολεϊμπολίστα Νίκου Σαμαρά που είχε φύγει πρόωρα από την ζωή πριν 9,5 χρόνια.

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης, γνωστός ως Κούλης στην Ορεστιάδα, πέθανε την Τρίτη τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Ο Κούλης, ο οποίος έμενε μόνος του τα τελευταία χρόνια ήταν από τις πιο γνωστές και συμπαθητικές φυσιογνωμίες της Ορεστιάδας, καθώς δεν δημιουργούσε προβλήματα παρά τις δυσκολίες που βίωνε στην προσωπική του ζωή.

Τη Δευτέρα το βράδυ, ασθενοφόρο τον παρέλαβε από το σπίτι του, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Το τελευταίο αντίο φίλοι του και άνθρωποι που του έδειχναν και τους έδειχνε συμπάθεια θα το πουν σήμερα Τετάρτη στις 17:30 το απόγευμα στα νέα κοιμητήρια Ορεστιάδας.

Τα έξοδα της κηδείας θα καλύψει ο Δήμος Ορεστιάδας.

Ο αδερφό του Νίκος Σαμαράς, ο αθλητής που δόξασε την Ορεστιάδα και την Ελλάδα, πέθανε τον Ιανουάριο του 2013 και ο τάφος του βρίσκεται στη Λήμνο. Στη μνήμη του ο Δήμος Ορεστιάδας έδωσε το όνομά του στο μεγάλο κλειστό γυναστήριο της πόλης. Συναθλητές του και άνθρωποι που τον γνώρισαν όταν επισκέπτονται το νησί, πηγαίνουν και στον «Αετό» για να κρατούν αναμμένο το φιτίλι που άναψε και δε θα σβήσει ποτέ.