Πένθος στην οικογένεια Ανδρεάδη!

Τον πατέρα του έχασε ο αξιόλογος προπονητής του ΑΟ Ορεστιάδας, Γιάννης Ανδρεάδης.

Την είδηση έσπευσε ουσιαστικά να ανακοινώσει ο ίδιος στο διαδίκτυο με ένα μακροσκελές μήνυμα…

Άλλος ένας «Πατέρας» που έφυγε.
Όλοι οι γονείς που φεύγουν έχουν την δική τους αξία για τους οικείους τους και τα παιδιά τους, όμως εγώ θα μιλήσω για τον δικό μου.
Ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, δίκαιος, εργατικός που δεν θυμάμαι να είχε πει ποτέ κάτι κακό για κανέναν. Πάντα νοιαζόταν για τους άλλους, είχε τον σεβασμό όλων των συναδέλφων του στην αγορά και δεν είναι τυχαίο πως διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξ/πολης και όχι μόνο. Είχε πολλούς πραγματικούς φίλους και μια καταπληκτική παρέα που ζήσανε μαζί και αγαπημένοι ως το τέλος της ζωής τους. Έφτιαξε μια όμορφη οικογένεια και είχε την τύχη να αποκτήσει τρία παιδιά, τρία εγγόνια και δύο δισέγγονα. Μας αγάπησε και μας στήριξε όλους και ήταν πάντα παρόν όποτε τον χρειαζόμασταν.
Έζησε καλά και έζησε πολύ (95 χρόνια).
Αν μπορούσαν να βάλουν μια φωτογραφία για να ορίσουν τις έννοιες των λέξεων «Μερακλής» και «Καλοφαγάς» θα έπρεπε να βάλουν την φωτογραφία του πατέρα μου.
Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει κάποιος από το σπίτι μας ή το εξοχικό μας στα Δίκελλα και να μην γίνει η κλασική για αυτόν ερώτηση «θα μείνεις για φαγητό;». Μια ζωή τον θυμάμαι να ετοιμάζει μεζέδες με την μητέρα μου στην κουζίνα για τους καλεσμένους τους.
Αυτός ήταν ο πατέρας μου.
Έφυγε ήσυχα όπως ήσυχα έζησε όλη του τη ζωή.
Θα τον θυμάμαι για πάντα με αυτό το χαμόγελο, με πολύ αγάπη!!!