Αρνείται τις κατηγορίες η ΠΑΕ Ξάνθη: «Ουδεμία σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα της Κ20 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ»

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ξάνθη που διέψευσε τις σοκαριστικές καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ για ξυλοδαρμό παίκτη της ομάδας της Κ20 μετά το τέλος της αναμέτρησης και τραμπουκισμούς από τον Κώστα Τσαλίκη και άλλους «αλήτες», όπως ανέφερε η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη: «τα επεισόδια σημειώθηκαν 10’ μετά την λήξη της αναμέτρησης έξω από τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου παρευρίσκονταν γονείς και παίκτες του ΑΟΞ και της ΑΕΛ», γεγονός που αν ισχύει, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση και δίνει διαφορετική διάσταση στα γεγονότα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ανακοινώνει πως ουδεμία σχέση έχει με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα της Κ20 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ (Κυριακή 22/05). 

Όσο αναφορά τον κ. Τσαλίκη, δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν αυτό.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν 10’ μετά την λήξη της αναμέτρησης έξω από τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου παρευρίσκονταν γονείς και παίκτες του ΑΟΞ και της ΑΕΛ. 

Όλο το δυσάρεστο γεγονός ξεκίνησε από τις προκλήσεις του προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος ήταν προκλητικός στην διάρκεια και το τέλος του αγώνα σε γονείς αλλά και διαιτητές. 

Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να βοηθήσει την αστυνομία ώστε να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ!

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας εντός και εκτός γηπέδου!».