Νυχτερινή έξοδος σε «La Corte» και «Ηχοδρόμιο» Κομοτηνής για τον Πέτρο Μάνταλο στην έναρξη των φετινών διακοπών του (+photos)

Από την πατρίδα του, την Κομοτηνή, ξεκίνησε από την Πέμπτη τις μίνι θερινές διακοπές του ο Πέτρος Μάνταλος μετά την ολοκλήρωση το βράδυ της περασμένης Τρίτης των φετινών του υποχρεώσεων με την ΑΕΚ.

Μπορεί η χρονιά να μην πήγε καλά και ο ίδιος να είπε ότι θα αναλάβει τις ευθυνες του, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης διευκρίνισε ότι ο αρχηγός δεν φεύγει από την ΑΕΚ.

«Οποιος βάζει την ΑΕΚ πάνω από τα λεφτά θα είναι για πάντα αδερφός μου» σχολίασε ο γνωστός αεκτζής επιχειρηματίας της Κομοτηνής Νίκος Χατζηθεοδώρου, ιδιοκτήτης του La Corte, στο οποίο πέρασε το βράδυ της Πέμπτης ο Μάνταλος.

Οι δυο τους βγήκαν και αναμνηστική φωτογραφία όπως και με τον Χάρη Σαλπιγγίδη, έτερο γνωστό επιχειρηματία της Κομοτηνής και φίλο της Ενωσης. Γενικά, ο Πέτρος Μάνταλος δεν αρνήθηκε σε κανέναν που του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Πιο αργα, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τον Μάνταλο να διασκεδάζει με την παρέα του μεταμεσονύχτιες πλέον ώρες στο Ηχροδρόμιο. Ο αρχηγος της ΑΕκ θα περάσει μερικές μέρες στην πατρίδα του.

Ετσι κι αλλιώς οι διακοπές αυτές είναι ολιγοήμερες, αφού λογικά θα έχει από τις αρχές Ιουνίου υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα για το Nations League.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.