Στην Αλεξανδρούπολη ο Τάκης Μπαλτάκος όπου συναντήθηκε με τους Προέδρους των τριών Ενώσεων της Θράκης!

Ο Τάκης Μπαλτάκος, υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρέθηκε την Πέμπτη (12/5) στην Αλεξανδρούπολη ώστε να συναντήσει τους Προέδρους των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης.

Αρκετά ήταν τα ζητήματα και θέματα που τέθηκαν στην συνάντηση με τον κ. Μπαλτάκο από τους Πρόεδρους της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη, της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη, της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη όπως και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Δαλακούρα.

Η σχετική ενημέρωση για την συνάντηση η ΕΠΣ Έβρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη μας χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε σήμερα στην πρωτεύουσα του νομού μας την Αλεξανδρούπολη τον μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ στις επερχόμενες εκλογές τον κ. Μπαλτάκο Παναγιώτη. Στην επίσκεψη παρευρέθησαν επίσης μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Έβρου Παντελή Χατζημαρινακη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης. Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το Νομό μας ο κ. Μπαλτακος και με την ευκαιρία της επίσκεψης να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στις εκλογές και ευελπιστούμε η συνεργασία που θεμελιώθηκε μεταξύ της ΕΠΣ Έβρου και τις ΕΠΟ να συνεχιστεί. Να επισημάνουμε ότι ο κ Μπαλτάκος είναι γόνος οικογένειας από την Μάνη, έχει αποφοιτήσει από νομική στην Αθήνα το 1977. Ο ίδιος μεγάλωσε στην γειτονιά των Αμπελοκήπων».