Αποκαλυπτικός Παπάζογλου: «Έχασα 100 χιλιάδες ευρώ, δεν περίμενα ότι θα παίζαμε με στόπερ τερματοφύλακα στη Ρόδο»

Ο περσινός σέντερ φορ της Ξάνθης Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 για το επικείμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης αλλά και τις καταστάσεις που βίωσε φέτος αγωνιζόμενος στη Ρόδο.

Για το αν θα έχει προσέλευση στο γήπεδο: «Το ΠΑΟΚ-Άρης είναι πάντα ένα ντέρμπι. Όταν αγαπάς την ομάδα σου πηγαίνεις στο γήπεδο ακόμη και αν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δε το θεωρώ αυτό δικαιολογία. Εγώ θα πήγαινα». 

Για τους φορ του ΠΑΟΚ: «Ο Ολιβέιρα για μένα είναι ο ποιοτικότερος φορ του ΠΑΟΚ, δεν ξέρω βέβαια το βαθμό της ετοιμότητάς του. Ο Τσόλακ είναι σε καλό φεγγάρι, έχοντας πετύχει κρίσιμα γκολ. Ο Άκπομ είναι παίκτης του 7-8. Δεν θα σου δώσει κάτι παραπάνω. Η θέση του φορ κρίνεται ανάμεσα σε Τσόλακ και Ολιβέιρα».

Μια πρόβλεψη για το ντέρμπι: «Δύσκολο το παιχνίδι. Και οι δύο είναι εκτός φόρμας και θέλουν νίκη πάση θυσία. Είναι αμφίρροπο. Δεν μπορώ να πω ποιος θα νικήσει».

Για το αν προτιμάει Καμαρά ή Ολιβέιρα: «Προσωπικά τον Ολιβέιρα. Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που κάνει δουλειές μέσα στο γήπεδο αλλά δεν έχει το γκολ τόσο εύκολα, όσο ο καλός Ολιβέιρα».

Για την κατάσταση στην ομάδα της Ρόδου: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω τέτοια κατάσταση. Ήξερα πάνω-κάτω που ήρθα, με είχαν προϊδεάσει, αλλά αυτό το πράγμα δεν το φαντάστηκα. Ότι θα παίζαμε με στόπερ για τερματοφύλακα».

Για το αν πληρώθηκε: «Όχι δεν πληρώθηκα. Μέχρι τον Γενάρη πήγαιναν καλά τα πράγματα. Μετά πέταξαν λευκή πετσέτα. Ήρθε το -8, οι παίκτες φεύγανε ο ένας μετά τον άλλον επειδή ήταν απλήρωτοι. Του χρόνου η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ εθνική του χρόνου. Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα σε όλες τις ομάδες.  Τα περισσότερα λεφτά τα έχασα από τον ΟΦΗ στην καριέρα μου, περίπου 100.000 ευρώ. Και οι μισθοί διαφέρουν. Εγώ μπορεί να έπαιρνα καλύτερα ποσά απ’ ότι άλλα παιδιά, που ήταν να πάρουν 2.000 τον μήνα και δεν τα παίρνανε. Μένανε αλλού και δεν είχανε να φάνε και ζητούσανε δανεικά. Αυτή είναι η δεύτερη εθνική Ελλάδας»