Ιδανικό ξεκίνημα για τους 7 Εβρίτες στην πρεμιέρα του Α’ προκριματικού Ομίλου για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών Αστυνομίας

Πρεμιέρα με το δεξί για την οικοδέσποινα Ελληνική ομάδα της Αστυνομίας.

Μεγάλη νίκη για τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας πρεμιέρα του Α’ προκριματικού Ομίλου για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών Αστυνομίας κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας με 3-0 σετ.

Μπαίνοντας δυναμικά και χωρίς να αφήσουν πολλά περιθώρια στους τυπικά βάση κλήρωσης Αυστριακούς οι Έλληνες κέρδισαν το σετ με 25-10. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο 2ο σετ όπου και το πήραν με 25-15 κάνοντας 2-0 τα σετ.

Στο 3ο σετ που η Ελληνική ομάδα έδειξε λίγο να χαλαρώνει οι Αυστριακοί προσπάθησαν και έβγαλαν αντίδραση. Στο κρίσιμο σημείο όμως μίλησε η ψυχή και το πάθος των Ελλήνων και κερδίσανε και αυτό το σετ με 25-23 παίρνοντας ένα καθαρότατο τρίποντο.

Υπενθυμίζουμε από τα 14 μέλη της ελληνικής αποστολής οι 7 είναι Εβρίτες και συγκεκριμένα οι: Μουσίκας Χαράλαμπος, Δημητριάδης Θωμάς, Χατζόπουλος Δημήτρης, Σκαρλατίδης Ιωάννης, Αλεξάκης Νικόλαος, Τσιαμίτας Χρήστος, Κάλφας Πασχάλης.

Αυστρία – Ελλάδα, Τα σετ: 10-25, 15-25, 23-25

ΕΛΛΙΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (Βαγγέλης Γιάννης): Σκαρλατίδης, Κατσακούλας, Δημητριάδης, Μουσίκας (λ), Χατζόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλεξάκης. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τσιαμίτας (λ), Κάλφας, Τζορτζωνας, Βαρβέρης, Παπανικολάου, Ντινόπουλος, Μιχαλόπουλος.