Β’ Εθνική: Βαθμός «χρυσάφι» για τις Βασίλισσες στο ντέρμπι της Θράκης! Παράπονα για την διαιτησία από την Ροδόπη 87′

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το ντέρμπι της Θράκης ανάμεσα στις Βασίλισσες και ην Ροδόπη 87 στο γήπεδο της Θαλασσιάς.

Οι φιλοξενούμενες ήταν ανώτερες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την ομάδα της Ξάνθης που είχε απουσίες να έχει σε πολύ καλή μέρα την γκολκίπερ Μαγγοπούλου που με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν παθητικό στην εστία.

Πολλά παράπονα μετά το τέλος της αναμέτρησης από την ομάδα της Κομοτηνής για την διαιτησία, κυρίως για το ακυρωμένο γκολ της Ηλιάδη στο 65′ μετά από εκτέλεση φάουλ της Κατσιγιάννη, με το τέρμα να ακυρώνεται ως offside.

Το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε και οι Βασίλισσες πανηγύρισαν τον πολύτιμο βαθμό για την πολυπόθητη επίτευξη της σωτηρίας.

Διαιτητές: Σιουμπάρας (Σιαμάνη – Μποΐτσιος)

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Κουτρουλός): Μαγγοπούλου, Γενιτζέ, Κυριαζίδου, Σταύρου, Χαραλαμπίδου, Αλεώνη (58′ Αλεξιάδου),Καζαντζίδου, Λεντζάκη (46′ Αγγελακούδη, 89′ Μαστού), Σκουμπρή, Σαμαρά, Χατζηαντωνίου Γ.(84′ Παρδή).

ΡΟΔΟΠΗ 87 (Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Δήμου(67′ Γαρυφαλλίδου), Ραϊνάκη(82′ Γεωργοπούλου), Κατσιγιάννη, Γονατά, Μπαμπαλή, Πατεράκη(67′ Γιαννακοπούλου), Γιαμπούρη, Καλαμπούκα.