Γ’ Εθνική: Παρθενική νίκη στα μπαράζ για τον Ιπποκράτη με ανατροπή και «χρυσό» σκόρερ δις τον Γιαννόπουλο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τα μπαράζ ανόδου για την ομάδα του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησε καθότι κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή χάρη στα δύο τέρματα του Γιαννόπουλου.

Mόλις στο 2′ πρώτη τυπικά απειλή με μακρινό φάουλ για την Προσοτσάνη αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 4ο λεπτό έγινε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Αστερίου στον Κυριζάκη και φάουλ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την κερκίδα. Πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Ιπποκράτη ήρθε στο 7′ όταν ο Κυριζάκης από καλή θέση κοντά στο ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ αλλά απόκρουσε ο Αβραάμ και έδιωξε την μπάλα και στη συνέχεια δε τα κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ωραία προσπάθεια. Στο 10′ προβολή από τον Βαρσαμίδη ο οποίος αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα. Στο 38ο λεπτό «πάγωσαν» όλοι στον Ιπποκράτη βλέποντας τον Κυριζάκη να πέφτει στο χορτάρι και να μην μπορεί να συνεχίσει. Με τη βοήθεια – συνοδεία των παικτών της Προσοτσάνης πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Ήταν μια ωραία στιγμή και οι φίλαθλοι της Προσοτσάνης χειροκρότησαν τον επιθετικό του Ιπποκράτη. Στην θέση του Κυριζάκη πέρασε ο Γιαννόπουλος που ήταν αυτός που κατάφερε ν’ αλλάξει τα πάντα στο σημερινό παιχνίδι. Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου σε μια ανύποπτη φάση που δεν το περίμενε κανείς, και μετά από ένα κόρνερ ο Τογγουλίδης να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του δίνοντας στην Προσοτσάνη το προβάδισμα με 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι ώστε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στο 50ο λεπτό ο Βαρσαμίδης έπιασε το σουτ αλλά ο Αβραάμ μπλόκαρε. Οχτώ λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ ο Γκουντενούδης θα κερδίσει την κεφαλιά αλλά αμυντικός της Προσοτσάνης θα διώξει τη μπάλα πάνω από γραμμή . Νέα ευκαιρία για τους «γιατρούς» με την συμπλήρωση του 71′,ο Γιαννόπουλος που είχε περάσει στην θέση του Κυριζάκη που είχε τραυματιστεί στο α’ ημίχρονο, με ένα πανέμορφο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, βρήκε δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στο 1-1. Η ολική ανατροπή για τον Ιπποκράτη ήρθε στο 86ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρασερίδη, ο Πουλουκτσής κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Γιαννόπουλος έπιασε το σουτ με τη μπάλα να αλλάζει αφού βρήκε σε αμυντικό των φιλοξενουμένων, ο Αβραάμ άγγιξε μεν την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το μοιραίο για τους Δραμινούς.

Μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τον σκόρερ και του 2ου τέρματος Γιαννόπουλο αλλά και την υπόλοιπη ομάδα με το σκορ να είναι υπέρ τους.

Διαιτητής ήταν ο Δραγούσης έχοντας βοηθούς τους Ζιγκερίδη και Μαυρίδη όλοι τους της ΕΠΣ Κιλκίς.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παπάζογλου): Τογγουλίδης, Ακρίβος, Παπάζογλου, Πουλουκτσής, Γκουντενούδης, Μαμρικισβίλι (69′ Καρασερίδης), Τζελέπης (78′ Καλτσάς), Ευθυμιάδης, Σιμτσάκης, Βαρσαμίδης (78′ Φραγγουλίδης), Κυριζάκης (38′ λ. τρ. Γιαννόπουλος).

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Καλαϊτζής, Παγώνης, Παπαμιχαήλ (75′ Κέντογλου), Αστερίου, Λίπο, Περσιανλής, Ρούσσος (75′ Γεωργιάδης), Γουνατίδης (55′ Ευκαρπίδης), Κ. Τσακμακίδης (55′ Ματζιάρης), Τόπι.