Το σήκωσε για 7η φορά στις Σέρρες το Παραλίμνιο του Καραμπετάκη κόντρα στην Αμμουδιά! Στο νοσοκομείο παίκτης του Ηρακλή

Ο Απόλλων Παραλιμνίου του Νίκου Καραμπετάκη στοΔημοτικό γήπεδο Σερρών έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Σερρών για 7η φορά κερδίζοντας με 3-0 τον πρωταθλητή Ηρακλή Αμμουδιάς στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Σερρών που δεν θα πάει στα μπαράζ με την καλύτερη ψυχολογια.

Το Παραλίμνιο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και την μια κατηγορία παραπάνω που αγωνίζεται και με τον έμπειρο πρωην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Γιώργο Γεωργιάδη να κάνει την διαφορά. Στο 41′ ο Καρυοφύλλης έκανε το 1-0 με τον Γεωργιάδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 49′ να κάνει το τελικό 3-0. Από την ομάδα της Αμμουδιάς ο τερματοφύλακας Κουτογλίδης απέναντι στην πρώην ομαδα του ήταν καταπληκτικός κρατώντας το σκορ στο 3-0.

Προβλημάτισε ο Ηρακλής Αμμουδιάς που την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ έχει ρεπό, αλλά κυρίως από τους τραυματισμούς των Γιάννη Χατζηιωαννίδη στο χέρι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά της υποτροπή του τραύματος του Νίκου Γκάλιου που ανάγκασε την ομάδα να αγωνιστεί στο φινάλε με 10 παίκτες. Στα θετικά για την ομάδα της Αμμουδιάς η εμφάνιση του πρώην μέσου των Πανθρακικού και Ελπίδας Σαπών Γρηγόρη Τοπάλι που έστω και μετά το 3-0 έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την νέα ομάδα του μετά την μεταγραφή του Από το Ορφάνι το Γενάρη.

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς του Μίλτου Δουλγέρη αγωνίστηκε με τους Κουτογλίδη, Μούστα, Λαδόπουλο, Ζάντσιος, Γκάλιο, Σιδηρόπουλο (53΄Τοπάλι), Χατζιωαννίδη (37΄λ.τ. Γεωργιάδης Σάββας), Σπανίδη (53΄Κωνσταντίνου), Δαγκούλη, Χρ. Ζιγκερίδη, Μπ. Ζιγκερίδη