Super League: Σήκωσε την κούπα μέσα στη Τούμπα ο Ολυμπιακός με τον «Τόρο» σε πελάγη ευτυχίας

Το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πήρε ο Ολυμπιακός και μαθηματικά, επικρατώντας στον εξ αναβολής αγώνα με 1-2 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League.

Λίγες μέρες πριν ο ΠΑΟΚ πανηγύριζε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου μέσα στο Καραϊσκάκης, αλλά οι ρόλοι άλλαξαν με τους «ερυθρόλευκους» τπυ Ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη να κερδίζουν και μαθηματικά τον τίτλο και να στήνουν τη φιέστα μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Μουργκ με κοντινό πλασέ για το 1-0 στο 10ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ της ανάπαυλας.

Ο Πέντρο Μάρτινς έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο βάζοντας Ελ Αραμπί, Γκάρι Ροντρίγκεζ και Αγκιμπού Καμαρά αλλάζοντας την εικόνα όλου του παιχνιδιού, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στην ολική ανατροπή.

Αρχικά στο 51′ ο Ρόνι Λόπεζ με κοντινό πλασέ ύστερα από ασίστ του Γκάρι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 62′ ο συμπαίκτης του Ράντου Γκινσάρι στην Εθνική Μολδαβίας, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με ωραίο σουτ νίκησε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για το τελικο 1-2, που χάρισε και μαθηματικό το 47ο πρωτάθλημα στους Πειραιώτες.