Super League 2: Χωρίς τρεις η Αναγέννηση Καρδίτσας στο τελευταίο ματς της σεζόν με την Ξάνθη

Να ρίξει αυλαία στο πρωτάθλημα με νίκη, θα επιδιώξει η Αναγέννηση Καρδίτσας στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη.

Η ενημέρωση της ΑΣΑ ενόψει του αγώνα της Πρωτομαγιάς:

«Στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας επιστρέφει η ομάδα μας, η οποία υποδέχεται τη Ξάνθη στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό, η ομάδα μας θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με νίκη και παράλληλα να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές μας να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού team στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το ματς της Τετάρτης και να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την ιδιαίτερα απαιτητική αυριανή αναμέτρηση.

Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζουν να ακολουθούν οι Σταμόπουλος, Μπενγκόα και Μπραμπίγια, επομένως δε θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Θυμίζουμε πως η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ορισθεί Γενική Είσοδος 10 ευρώ.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι μας να προσέλθουν έγκαιρα στο Δημοτικό Στάδιο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο τους. Υπενθυμίζουμε πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους φιλάθλους και τους εργαζομένους κατά την παραμονή τους στο γήπεδο.

Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο κ. Μπακογιάννης του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους κ.κ. Αραβίδη και Τσολακίδη του ίδιου συνδέσμου .

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Μία πόλη-Μία ομάδα-Μία οικογένεια!»