Βήμα ανόδου στην Βέροια για τον Άθλο Ορεστιάδας! Νικά στην έδρα του την Τετάρτη και επιστρέφει ο Έβρος στη Volley League!!!

Σπουδαία νίκη με 1-3 πέτυχε στην έδρα του Φίλιππου Βέροιας ο Άθλος Ορεστιάδας, κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα ανόδου, καθώς θέλει ακόμη μια νίκη στην Ορεστιάδα για να τελειώσει την άνοδο.

Οι εβρίτες επικράτησαν στο Μακροχώρι με ανατροπή επί του γηπεδούχου Φίλιππου και έχουν την ευκαιρία στην έδρα τους να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Volley League. Η ομάδα του Θοδωρή Χουσίδη έκανε το μπρέικ και μπορεί την ερχόμενη Τετάρτη στο «Νίκος Σαμαράς» να πάρει το εισιτήριο για τη Volley League και να υποβιβάσει στη Pre League την ομάδα της Ημαθίας.

Ο Φίλιππος Βέροιας που είχε να αγωνιστεί από τις 22 Μαρτίου και τους αγώνες με τον ΟΦΗ του Κώστα Δεληκώστα, θα πρέπει να ανατρέψει την κατασταση και να νικήσει μεσα στην Ορεστιάδα προκειμένου ισοφαρίζοντας 1-1 τις νίκες να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για τη σωτηρία, επιστρέφοντας τη σειρά των αγώνων σε 3ο ματς στη Βέροια (7/5), όπου θα κριθεί οριστικά το εισιτήριο για την Volley League της επόμενης σεζόν.

Τα σετ: 1-3 (25-22, 22-25, 19-25, 21-25)

Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Στεφανίδης, Φέρνεϊ, Γραμμενούδης, Γιάγκος, Στουντζίνσκι, Βαρβεσιώτης / Μιχελάκης (λ), Ντουντούδης, Σιούτης.
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Αλεξάκης / Διαμαντίδης (λ), Αρχοντούδης (λ), Σκαρλατίδης, Ράπτης.