Γ’ Εθνική: Διορθώθηκε από την Αλεξανδρούπολη η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS

H Αλεξανδρούπολη FC έσπευσε να διορθώσει την τελική βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφαιρώντας τους επιπλέον τρεις βαθμούς από την τιμωρία που της επέβαλε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Επισήμως από την ομάδα, μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS που αποκάλυπτε ότι στην τελική βαθμολογία που ανήρτησε η ομάδα φαινόταν η Αλεξανδρούπολη «να αποδέχεται υποβιβασμό και την ήττα στα χαρτιά από την Πλαγιά αλλά όχι και το επιπλέον -3 της Εφέσεων», διευκρίνιζαν ότι ο άνθρωπος που είχε την σχετική ευθύνη είχε ένα πρόβλημα υγείας και δεν το ανανέωσε.

Το ενδιαφέρον είναι βέβαια ότι η ποινή του επιπλέον -3 είχε επιβληθεί πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής και η ανανέωση στα social media της Αλεξανδρούπολης έγινε μετά από αυτήν, δηλαδή συμπεριλαμβανομένων των μεταγενέστερων αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής αλλά όχι της προγενέστερης τιμωρίας.

Οπως και να έχει, η ουσία είναι ότι η Αλεξανδρούπολη πλέον διόρθωσε την βαθμολογία που παρουσιάζει και μάλιστα έχει υπογραμμίσει τους 23 βαθμούς επισημαίνοντας ότι της έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί με απόφαση της ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση, η τύχη της ομάδας δεν δείχνει να αλλάζει, τουλάχιστον σε σχέση με αυτό το ζήτημα, αν και στην Αλεξανδρούπολη περιμένουν εξελίξεις από άλλο μέτωπο, αυτό των αδειοδοτήσεων…

Παρακάτω η νέα τελική βαθμολογία, όπως είναι πλέον αναρτημένη στην σελίδα της Αλεξανδρούπολης:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.