Γ’ Εθνική: Αποδέχθηκε υποβιβασμό και την ήττα στα χαρτιά από την Πλαγιά αλλά… όχι και το επιπλέον -3 η Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη δεν κατάφερε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου.

Αίσθηση ωστόσο έχει προκαλέσει ότι στην τελική βαθμολογία που ο ίδιος ο σύλλογος παρουσιάζει, αν και αποδέχεται ότι βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού, δεν δείχνει να αποδέχεται την επιπτόσθετη ποινή των -3 βαθμων που της επέβαλε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την τελική βαθμολογία που ο ίδιος ο σύλλογος δημοσιοποιεί στα social media, εμφανίζεται να έχει 26 βαθμούς και όχι 23 βαθμούς, όπως επισήμως αναφέρεται στην τελική βαθμολογία που για παράδειγμα έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η ίδια η Αλεξανδρούπολη μπορεί να έχει αποδεχθεί την θέση υποβιβασμού της και την ήττα στα χαρτια με 3-0 από την Πλαγιά, αλλά δεν αφαίρεσε τους επιπλέον -3 βαθμούς, ποινή που της επιβλήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό λίγη σημασία έχει. Είτε με τους 3 βαθμούς είτε χωρίς η Αλεξανδρούπολη είναι στην 9η θέση και υποβιβάζεται, όπως άλλωστε και ο 8ος Νέστος Χρυσούπολης. Απλά το γεγονός ότι η ίδια η Αλεξανδρούπολη δείχνει να μην αποδέχεται την ποινή των -3 βαθμών ππυ της επέβαλε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ίσως έχει μια μικρή σημειολογία.

Η βαθμολογία όπως την παρουσιάζει η Αλεξανδρούπολη έχει ως εξής:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.