Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τον Απόλλωνα Πόντου (15:30, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πόντου για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της φετινής χρονιάς στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. H ΠΑΕ Ξάνθη με απόφαση που πήρε προχώρησε σε δωρεάν είσοδο για τους φιλάθλους της για το τελευταίο εντός έδρας ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

2. Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο με την Ξάνθη να είναι στην 4η θέση με 50 βαθμούς σε 30 αγώνες και τον Απόλλωνα Πόντου στην 10η θέση με 36 βαθμούς, έχοντας κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.

3. Η Ξάνθη προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με Πανσερραϊκό εκτός (0-0), Ηρακλή εντός (3-3) και Βέροια εκτός (0-0), ενώ οι Θεσσαλονικείς στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις έχουν μία νίκη κόντρα στον Πιερικό με 1-0 και δύο ήττες κόντρα σε Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1 και Ολυμπιακό Β’ με 2-0.

4. Ο Κώστας Ανυφαντάκης συμπεριέλαβε τους νεαρούς παίκτες που αναμένεται να πάρουν ξανά χρόνο συμμετοχής, όπως συνηθίζει από τη μέρα που ανέλαβε. Αναλυτικά, η αποστολή.

5. Από την άλλη, η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου δεν δημοσιοποίησε την αποστολή για τα Πηγάδια, τακτική που έχει ακολουθήσει και η ομάδα της Ξάνθης σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

6. Ο έμπειρος τεχνικός της Ξάνθης μάλιστα κατά την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, ενσωμάτωσε στις προπονήσεις και τους νεαρούς Αναστασιάδη, Καραγιαννίδη και Τυριάκη από τα Τμήματα Υποδομής.

7. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Ξάνθη είχε μείνει στη λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο του Μακεδονικού, αποτέλεσμα που την είχε απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το κυνήγι της πρωτιάς.

8. Μετά από αίτημα της ΕΡΤ εστάλη εκ νέου στις ομάδες το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής με ώρα έναρξης 15:30, «προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα μετάδοσης κάποιων αγώνων λεπτό προς λεπτό από την ΕΡΤ 3».

9. Όπως σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση από το LIVE του ThrakiSportS τόσο για την εξέλιξη στα Πηγάδια, όσο και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις που διεξάγονται την ίδια ώρα, με το ενδιαφέρον στα στέφεται κυρίως στις θέσεις παραμονής-υποβιβασμού.

10. Φαβορί για τη νίκη η Ξάνθη σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες με απόδοση στο 1.32, με την ισοπαλία να ποντάρεται στο 4.60 και το διπλό στο 8.60.

11. Ο Βάιος-Στέφανος Καλατζής του συνδέσμου Θεσσαλίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του είναι οι Σακκάς (Θεσσαλίας) και Μηνούδης (Πιερίας) και 4ος ορίστηκε ο Πολυχρόνης (Πιερίας).