Σε κοινή παρέα για Ανάσταση στην Ξάνθη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος του Mega και ο αθλητικογράφος του Open Αλέξης Σπυρόπουλος

Στη Ξάνθη έκανε Μεγάλη Παρασκευή ο γνωστός δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος μαζί με τον γνωστό αθλητικογράφο Αλέξη Σπυρόπουλο, όπως αποκαλύπτει ο «Μαχητής».

Δεν είναι κάτι που συμβαίνει άλλωστε για πρώτη φορά. Ο Χασαπόπουλος είναι βέρος Ξανθιώτης, ενω ο Σπυρόπουλος έχει γίνει Ξανθιώτης λόγω της συζύγου του. Αρα λογικό να κάνουν και οι δυο Ανάσταση στην Ξάνθη.

Η εφημερίδα συμπληρώνει ότι αμφότεροι έφυγαν από την Ξάνθη την Κυριακή του Πάσχα, με τον Χασαπόπουλο να πηγαίνει για ποτό με τον Σάββα  Μελισσόπουλο, χωρίς να τους συνοδεύει ο Μανώλης Φανουράκης που ήταν απασχολημένος με την υποδοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Σταυρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χασαπόπουλος αν και δηλώνει οπαδικά παοκτσής, εργάζεται στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο οποιο πήγε με μεταγραφή από το Open του Ιβάν Σαββιδη. Ο Σπυρόπουλος παραμένει στο Open του Σαββίδη αλλά εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο έγκυρους αθλητικούς συντάκτες και ίσως ο κορυφαίος σπορκάστερ της γενιάς μας.