Πάσχα στην Ξάνθη για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και διαφήμιση της πόλης στους 10.000 ακολούθους του σε facebook και instagram

Στην εκπομπή “Στη Σέντρα” του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης «Αθλητικός Metropolis» μίλησε ο έμπειρος προπονητής του μπάσκετ Βαγγέλης Αλεξανδρής που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ξάνθη, όπου θα κάνει Πάσχα με συγγενείς και φίλους.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στάθηκε στην αγάπη που εισπράττει από τους φιλάθλους και ιδίως από τους ακολούθους του στα social media στους οποίους εμμέσως κάθε χρόνο διαφημίζει τις ομορφιές της Θράκης.

Συγκεκριμένα, είπε: «Από το 1972 έρχομαι στην Ξάνθη για το Πάσχα. Βγάζω ορισμένες φωτογραφίες από την πλατεία, έχω 10.000 ακολούθους στα social media. Αν βάλω κάτι, αν αναρτήσω μία φωτογραφία, υπάρχει μία κινητοποίηση. Το έχουμε για να επικοινωνούμε με μεγαλύτερη ευκολία, έχω εργαστεί σε όλη την Ελλάδα, επί 14 χρόνια στην επαρχία.
Εισπράττω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, μεγαλώνοντας νιώθω πως περισσότερο με αγαπάει ο κόσμος, παρά με θαυμάζει. Εύχομαι σε όλους να περάσουν καλά, να έχουν καλή Ανάσταση με καλό καιρό».

Για το Άρης – ΠΑΟΚ της Μεγάλης Τετάρτης, στο οποίο σε αντίθεση με το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό ντέρμπι πρωταγωνίστησαν Έλληνες αθλητές, σχολίασε: «Πρέπει να πω, ότι ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια των τελευταίων ετών. Εναλλάσσονταν στο σκορ. Είχε ενδιαφέρον το ματς. Ο χαμένος έχει πάντα παράπονα από την διαιτησία, ο νικητής πανηγυρίζει. Χάρηκα για τα νέα παιδιά, γιατί αυτά είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ο Πουλιανίτης, ο Τολιόπουλος, ο Καμαριανός. Θα είναι ευχής έργον να τους δίνεται η ευκαιρία για να παίζουν. Τώρα τα μεγέθη είναι περίπου το ίδιο. Εύχομαι ειλικρινά καλή Ανάσταση με υγεία σε όλο τον κόσμο».