ΕΠΣ Έβρου: Ο κόουτς του Άρδα Καστανέων Χάρης Τσελεμπόνης για το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς

Με αφορμή την λήξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Άρδα Καστανεών ο προπονητής Χάρης Τσελεμπόνης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε:

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους ”αντιπάλους” σε ποδοσφαιρικά πλαίσια συναδέλφους, ποδοσφαιριστές και παράγοντες που αγωνιστήκαμε μαζί.

Τους διαιτητές που αν και είχαμε διαφωνίες είναι πολύ σημαντικό μέρος του παιχνιδιού και προσπαθούσαν πάντα για το καλύτερο.

Τον σύνδεσμο προπονητών Έβρου και ιδιαίτερα τον κύριο Παπαπαντελή Νικήτα για την άμεση βοήθεια του σε διαδικαστικά ζητήματα.

Τελευταίο και πιο μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Άρδα Καστανεών και τους παίκτες μου. Δουλεύοντας μαζί 4 μήνες και αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες λόγω της πανδημίας δεν έκαναν βήμα πίσω.

Μετά από αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο και πολλές θυσίες η βελτίωση που έχουν σαν ποδοσφαιριστές και σαν χαρακτήρες είναι αξιέπαινη.

Όσοι τους έχουν παρακολουθήσει να αγωνίζονται βλέπουν ότι αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του Άρδα Καστανεών.

Είμαι περήφανος που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη τους και εύχομαι να τους δω να αγωνίζονται στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου!”