ΕΠΣ Ξάνθης: Ο Πάρης Κοτόπουλος MVP του 43ου τελικού του Κυπέλλου! Παρέλαβε το βραβείο με τη νεογέννητη κόρη του!!!

Φρέσκος μπαμπάς ο Πάρης Κοτόπουλος, παρέλαβε το βραβείο του MVP του μεγάλου τελικού της ΕΠΣ Ξάνθης (του πολυτιμότερου παίκτη των νικητών για την ακρίβεια) κρατώντας στα χέρια την σχεδόν νεογέννητη κόρη του, που ακόμα δεν έχει συμπληρώσει πέντε μήνες από την ημέρα που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο.

Ο Κοτόπουλος είναι αλήθεια ότι τα έκανε σχεδόν όλα στον αγώνα, εκτός από το γκολ, στο οποίο είχε συνηθίσει άπαντες κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Βασικά και γκολ πέτυχε, δύο μάλιστα, αλλά ακυρώθηκαν από τον διαιτητή ως οφσάιντ (εκ των οποίων το πρώτο ίσως και να μην ήταν).

Από εκεί και πέρα, ήταν ο άνθρωπος που κέρδισε το πέναλτι με μια εντυπβσιακή ενέργεια, με αποτέλεσμα να ανίξει ο δρόμος για την ισοφάριση του Αρη Πετεινου και την ολική ανατροπή. Στο τέλος έξυπνα έκανε και το φάουλ στον Μπουνταγκίδη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή και την άγουσα στα αποδυτήρια αλλά και την κουτουλιά του παίκτη της Γενισέας, που επίσης αποβλήθηκε στην φάση αυτή με απευθείας κόκκινη.

Λογικό λοιπόν να ψηφιστεί mvp από την πλευρά του Άρη Πετεινού και από την στιγμή που ο Πετεινός αναδείχθηκε κυπελλούχος, αυτόματα αναδεικνύεται και MVP του 43ου τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης!!! Αυτό είναι μάλιστα το τρίτο κύπελλο της καριέρας του, αφού έχει δύο και με την ομάδα του πατέρα του, τον άλλο Άρη της Ξάνθης, αυτόν του Αβάτου…