Διερχόμενο όχημα παρέσυρε παιδιά στον πεζόδρομο της Βενιζέλου στην Kομοτηνή το βράδυ του Σαββάτου

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, όταν οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε παιδιά, τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οδηγός αυτοκινήτου που κινούταν επί της οδού Σωκράτους, στο σημείο που ο δρόμος συναντά τον πεζόδρομο της Βενιζέλου, παρέσυρε παιδιά που κινούνταν με πατίνια και ποδήλατα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός κινούταν πολύ γρήγορα για τον συγκεκριμένο δρόμο, που είναι δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και περνάει μέσα από πεζόδρομο. Ο οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου, να δει αν τα παιδιά είναι καλά, αλλά συνέχισε την πορεία του, κατά τις μαρτυρίες. Στο σημείο επενέβη πριν λίγα λεπτά αστυνομικό όχημα, το οποίο συνέλεξε στοιχεία από τους αυτόπτες μάρτυρες για το όχημα.

Οδηγοί αλλά και πεζοί καλούνται να είναι πιο προσεκτικοί στη συμβολή των δύο οδών, ενώ από πλευράς τους Δήμος κι Αστυνομία πρέπει να εξετάσουν απαγόρευση κίνησης οχημάτων στο τμήμα της Σωκράτους που έγινε η ανάπλαση, όχι μόνο για λόγους ασφαλείας αλλά και για λόγους βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο κέντρο.

Πηγή: xronos.gr