ΕΠΣ Ξάνθης: Αγόρασαν για το γηροκομείο με την αποζημίωσή τους τσουρέκια και φρούτα οι διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον Σαββατιάτικο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ της Ελπίδας Γενισέας και του Άρη Πετεινού.

Οπως αναφέρει ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης (από τον οποίον και η φωτο), επισκέφτηκαν το Γηροκομείο της Ξάνθης “Μέγας Βασίλειος” και πρόσφεραν από την αμοιβή τους που θα είχαν στον τελικό, αγοράζοντας τσουρέκια αλλά και φρούτα για τους γέροντες που φιλοξενούνται σε αυτό, οι οποίοι με χαρά είδαν την πρωτοβουλία αυτή.

Ο διαιτητής Θεόδωρος Γιαπουτζής, οι βοηθοί Σπύρος Σπάρταλης και Στράτος Σαββόγλου και ο 4ος διαιτητής Γιώργος Δρακίδης έστειλαν με την απόφαση τους ένα μήνυμα ελπίδας για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια «γκρίζα» και δύσκολη περίοδο για αυτό.

Οι διαιτητές του τελικού θέλουν με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουν το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΠΣ Ξάνθης, των διαιτητών της και του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στο σύνολο του.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι