Τι έκαναν οι αντίπαλοι στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική των Άρη Πετεινού, Ιπποκράτη και Πανθρακικού

Τον αντίπαλό τους από την Καβάλα και την Δράμα για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική περιμένουν να μάθουν οι Πανθρακικός ο Άρης Πετεινού και ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης.

Τα μπαράζ θυμίζουμε θα ξεκινήσουν την Κυριακή 8 Μαίου και αμέσως μετά την Τετάρτη 11 Μαίου ακολουθεί η εμβόλιμη 2η αγωνιστική, με 3 ομάδες από τους 7 πρωταθλητές των ΕΠΣ Έβρου, Ξάνθης, Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών και Μακεδονίας (δηλαδή της Θεσσαλονίκης), να παίρνουν την άνοδο.

Θυμίζουμε στην πρεμιέρα θα έχουμε τις αναμετρήσεις Βύρωνας Καβάλας – Πανθρακικός, Καμπανιακός – Άρης Πετεινού Ξάνθης, Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Πρωταθλητής ΕΠΣ Δράμας, ενώ ρεπό θα έχει ο Ηρακλής Αμμουδιας.

Οπως έχει καθιερώσει το ThrakiSportS, επιχειρούμε για ακόμα μια εβδομάδα να ρίξουμε μια ματιά τι συμβαίνει στους άλλους νομούς από τους οποίους θα προκύψουν οι αντίπαλοι των τριών ομάδων τις Θράκης, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουνε τον Μάιο.

Στις μόνες εκκρεμότητες για τον πρωταθλητή, είναι η Καβάλα αν και ο Βύρωνας λογικά θα πάρει τον πρώτο του τίτλο, αν και γνώρισε 2η σερί ήττα αυτή την φορά από τον ουραγό και υποβιβασμένο Αρη Ζυγού με 2-0. Ωστόσο παρόλο που η Ελευθερούπολη μετά και την νίκη της επί του Αρη Πηγών, ο Βυρωνας θέλει ένα βαθμό στο ματς με την υποβιβασμένη Δόξα Αμυγδαλεωνα (ο Βύρωνας έχει την ισοβαθμία).

Στην Δράμα τα πλέι οφ τελειώνουν Μεγάλη Τετάρτη με την Προσοτσάνη να γνωρίζει την πρωτη της ήττα από τους Αμπελοκηπους, να χάνει την ισοβαθμία αλλά είναι ακόμα στην κορυφή, αλλά τουλάχιστον αλλες δυο η Πετρούσα και η Αμπελόκηποι διεκδικούν τον τίτλο τρεις στροφές πριν το τέλος. Στις Σέρρες η πρωταθλήτρια Αμμουδιά ολοκληρωσε τα πλέι οφ με ισοπαλια 1-1 στον Λιθότοπο. Τελος ο πρωταθλητής Καμπανιακός εδώ και 2 εβδομάδες, σε ένα αδιάφορο ματς γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με 2-3 από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου με γκολ των Ξανθόπουλου και Τσίτα. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
1. Βύρων Καβάλας 56 (23 Αγώνες) (+4)
2. Ορφέας Ελευθερούπολης 54 (23 Αγώνες) (+1)

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ (ΠΛΕΙ ΟΦ-5η αγωνιστική)
Δόξα Βώλακα – ΑΕ Καλαμπακίου 6-0
ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού – Ξηροπόταμος 3-1
Δόξα Πετρουσας – Ορφέας Χωριστης 1-1
Προσοτσάνη – ΑΕ Αμπελοκήπων 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Προσοτσάνη 14
2.ΑΕ Αμπελοκήπων 13
3.Δόξα Πετρούσας 12
4.ΑΕ Καλαμπακίου 7
5.Ορφέας Χωριστής 7
6.ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 6
7.Δόξα Βώλακα 5
8.Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου 4

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΠΛΕΙ ΟΦ-14η αγωνιστική)
1. Ηρακλής Αμμουδιάς 68 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)
2. Σερρες 1800 64

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΛΕΙ ΟΦ-5η αγωνιστική)
Α ΟΜΙΛΟΣ
1. Καμπανιακός 18 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)
2. Ιωνικός 9
3. Κεραυνός Ωραιοκάστρου 8
4. ΑΕ Ευόσμου 8