Ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα για τον Ξανθιώτη Φίλιππο Δημητριάδη και τον Εβρίτη Σαράντη Τσελεμπάκη!

Λίγες μέρες μετά το κοινό επαγγελματικό ντεμπούτο τους στην Super League 2 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, οι νεαροί ταλαντούχοι Φίλιππος Δημητριάδης και Σαράντης Τσελεμπάκης ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

Μπορεί δυστυχώς η Ξάνθη να έχει χάσει από καιρό την επαφή της με την πρώτη θέση, αλλά το γεγονός αυτό δίνει την ευκαιρία στον Κώστα Ανυφαντάκη να δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους νεαρότερους, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβρισκαν με την πρώτη ομάδα.

Ο Φίλιππος Δημητριάδης γεννήθηκε στην Ξάνθη το 2002 και είναι γιος του Γιάννη Δημητριάδη, ξεκινώντας για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα, βγάζοντας μάλιστα ολόκληρο το 90λεπτο με εξαιρετική απόδοση στο γήπεδο Σερρών.

Ντεμπούτο στο βασικό σχήμα και για τον κατά τρία χρόνια μικρότερο Εβριτη Σαράντη Τσελεμπάκη, που γεννήθηκε το 2005 και αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Νίκης Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά, από τις οποίες μετακόμισε στον ΑΟΞ πριν τρία χρόνια. Έπαιξε για 75 λεπτά στην αναμέτρηση των Σερρών, αφήνοντας τη θέση του στον Γιώργο Τσιλιγγίρη, ενω βασικός για δευτερο ματς ήταν και ο νεαρός τερματοφύλακας Αλεξανδρος Τσομπανίδης.

Με την ευχή σε μια ομολογουμένως αποτυχημένη σεζόν για την Ξάνθη, αυτά τα παιδιά να είναι το μεγάλο κέρδος και να αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες για τις μελλοντικές επιτυχίες της ομάδας.

Φώτο: serressport.gr