Γ΄Εθνική: Έγινε της… ισοβαθμίας στον 2ο όμιλο! Το πήρε η Κοζάνη του Κυριακίδη μετά την «αυτοκτονία» του Μακεδονικού στην Κέρκυρα από την ΑΕΛ του Θεοδωράκη

Απίστευτη εξέλιξη είχε η εμβόλιμη τελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο κάτι που ίσως γίνει και στον 1ο όμιλο στην μάχη της παραμονής όπου 6 ομάδες παλεύουν για αυτήν.

Συγκεκριμένα η Λευκίμμη του Ανδρέα Θεοδωράκη που αγωνίστηκε ως αλλαγή, έκανε τη μεγάλη έκπληξη, με τους Κερκυραίους να νικούν με 1-0 του Μακεδονικού των Τοπούζη, Χασάνογλου και Δοξάκη, που εξαιτίας αυτής της ήττας έχασε το πρωτάθλημα από την Κοζάνη του Δημήτρη Κυριακίδη που στα μπαραζ θέλει να τερματίσει στην πρωτη τετράδα από τις 7 ομάδες που συμμετέχουν για να ανέβει στην Super League2.

Οι Θεσσαλονικεις με νίκη έπαιρναν αυτοί τον τίτλο και θα συμμετείχαν στα μπαράζ, αλλά τελικά κατάφεραν και άφησαν την πρώτη θέση που είχαν από την αρχή στην τελευταία αγωνιστική.

Μάλιστα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα οι Κερκυραίοι κλείδωσαν την παραμονή τους στην κατηγορία, αφού σε τετραπλή ισοβαθμία που είχαμε, η ομάδα που υποβιβάζεται είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί με τριπλές ή ακόμα τετραπλές ισοβαθμίες την Κυριακή και στον 1ο όμιλο που μετέχουν οι ομάδες της Θρακης.

Η ΑΕ Λευκίμμη ισοβάθμισε στους 33 βαθμούς με άλλες τρεις ομάδες (τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, την Θύελλα Σαρακηνών και τον Μέγα Αλέξανδρο), επί των οποίων είχε πετύχει από μία νίκη μέσα στην έδρα της κι έτσι «κρατήθηκε» στην Κατηγορία, αφού εκείνος που υστερούσε ήταν ο σύλλογος της Ημαθίας, που την περασμένη Κυριακή είχε κερδίσει την ΑΕΛ σε ένα ματς που σχολιάστηκε σε όλη την χώρα. Ακλομα υποβιβάστηκαν τα Γιαννιτσά, ο Αγιος Ματθαίος των Γωνιάδη και Τσορμπατζίδη, ο Αστέρας Καληράχης Γρεβενών και ο Ηρακλής Αμπελοκήπων.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Κοζάνη 47
2.Μακεδονικός 46
3.ΑΕΠ Κοζάνης 37
4.Εδεσσαϊκός 36
5.Ποσειδών Μηχανιώνας 33
6.ΑΕ Λευκίμμης 33
7.Θύελλα Σαρακηνών 33

—————————————–
8.Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 33
9.ΟΦΑΜ 21
10.Γιαννιτσά 22
11.Κτηνοτροφικός Αστέρας 13
12.Ηρακλής Αμπελοκήπων 13

*H ειδική βαθμολογία της τετραπλής ισοβαθμίας
1.Ποσειδών Μηχανιών 13
2.ΑΕ Λευκίμμης 9
3.Θύελλα Σαρακηνών 7
4.Μέγας Αλέξανδρος 6