Ο Νίκος Καραγεωργίου για την Ξάνθη, την Σαουδική Αραβία και τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ: «Η μεγαλύτερη επιτυχία όταν έβγαλα την Ξάνθη πρώτη φορά στην Ευρώπη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σπορ Σκορ Ρεκόρ» του ΑΡΤ ήταν καλεσμένος ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Καραγεωργίου, μιλώντας για την Ξάνθη, την ζωή στη Σαουδική Αραβία και τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League.

Ξεκίνησε για την Ξάνθη λέγοντας: «Η καλύτερή μου στιγμή ήταν όταν βγήκα για πρώτη φορά στην Ευρώπη με την Ξάνθη, αφού είχα αντικαταστήσει τον Χουάν Ραμόν Ρότσα».

Για τη ζωή στη Σαουδική Αραβία: «Η ζωή είναι περιορισμένη και λίγο δύσκολη. Δεν υπάρχουν προβλήματα και φόβος όμως. Είναι λίγο δύσκολη ζωή λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι πολλές προσευχές που σταματούν την αγορά. Δεν υπάρχει αλκοόλ. Υπάρχει περιορισμός στις γυναίκες με τις μπούρκες».

Για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ: Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο είμαστε χαρούμενοι που μια ελληνική ομάδα έφτασε ως εδώ. Σίγουρα η διοργάνωση είναι καινούρια και κάπως υποδιέστερη, αλλά και πάλι είναι σπάνιο να φτάνουμε στους «8». Η Μαρσέιγ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και χρειάζονται πολλά πράγματα για την πρόκριση. Η Μαρσέιγ είναι το φαβορί, είναι δεύτερη στην Γαλλία. Αν πάντως υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ, αυτό θα είναι υπέρ της ελληνικής ομάδας».