ΕΠΣ Έβρου: Νέα ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και με… εικόνα για το ματς με τον Ιπποκράτη για το Σουφλί (+video)

Με ένα βίντεο από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα του thrakiotistv στο Σουφλί ανάμεσα στον τοπικό Έβρο και τον πρωταθλητή Ιπποκράτη οι γηπεδούχοι δείχνουν την αγανάκτηση τους για τις συνεχόμενες κατά δήλωσής τους αρνητικές διαιτησίες που πιθανότατα έχεουν κάποιο δόλο.

Μάλιστα σύμφωνα από διαρροή του Σουφλιου, η ομάδα έχει στείλει στην ΕΠΣ Έβρου βίντεο με την διαιτησία του αγώνα με τα Ρίζια για τα κύπελλο, αλλά και τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν κατά την διάρκεια και μετά την αναμέτρηση, ωστόσο δεν έχουν λάβει καμιά απάντηση και πλέον υπάρχουν σκέψεις να δοθεί και σε μέσα ενημέρωσης της Θράκης,αλλά και των Αθηνών.

Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου: Το φάουλ απο το οποίο η ομάδα του Ιπποκράτη θα κάνει το 0-2 στο πρόσφατο παιχνίδι Έβρος Σουφλίου – Ιπποκρατης. Ως Έβρος Σουφλίου από επιλογή και μόνο και προκειμένου να μην υποστηρίξουν κάποιοι ότι ψάχνουμε άλλοθι για την κακή πορεία της ομάδας μας αλλά και για το γενικότερο καλό του Εβριτικου ποδοσφαίρου αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου με το κομμάτι της διαιτησίας.

Δυστυχώς όμως κάθε Σαββατοκύριακο σχεδόν γινόμαστε μάρτυρες πολύ κακών διαιτητικών αποφάσεων εις βάρος της ομάδας μας που πιθανότατα ξεφεύγουν από τα όρια του ανθρώπινου λάθους όπως το βίντεο που παραθέτουμε σήμερα.

Ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών και με την πίστη ότι όλα τα παιχνίδια κρίνονται αυστηρά και μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου καλούμε την επιτροπή διαιτησίας και τους ορισθέντες διαιτητές να επιδείξουν την ανάλογη σοβαρότητα και να μην γίνουν παράγοντες που θα κρίνουν αποτελεσματα και υποβιβασμούς.