Ξεκίνησε διαδικασίες κατασκοπείας ενόψει τον μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, όλοι ωστόσο αντιλαμβάνονται ότι θα είναι ο φετινός πρωταθλητής – και πρώτα από όλα οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας.

Ετσι λοιπόν, αφενός κυκλοφόρησαν νέα διαρκείας για τους αγώνες μπαράζ, στα οποία περιλαμβάνονται και οι τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανθρακικού για το τοπικό πρωτάθλημα και το κύπελλο, κυρίως όμως ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για αυτήν την διαδικασία των μπαράζ ξεκινώντας κατασκοπεία των αντιπάλων τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της ομάδας Μπάμπης Σακκαρης (τον οποίο αιχμαλώτησε στην κερκίδα και ο φακός του serressport) αλλά και ο προπονητής Νίκος Μπαχαρίδης, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι μεταφέρθηκε για Πέμπτη ο αγωνας της δικής τους ομάδας με τον Πόντο Θρυλορίου για την εμβόλιμη αγωνιστική, ταξίδεψαν μέχρι τις Σέρρες και παρακολούθησαν το ντέρμπι κορυφής.

Σέρρες 1800 και Ηρακλής Αμουδιάς ισοβαθμούσαν στην κορυφή με 60 βαθμούς πριν τον μεταξύ τους αγώνα, οπότε έσπευσαν να δουν το τοπικό ντέρμπι που εν πολλοίς θα έκρινε τον τίτλο. Τελικά δεν έγιναν πολύ σοφότεροι ως προς αυτό, αφού οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα και έτσι πλέον ισοβαθμούν στους 61 βαθμούς και το θρίλερ συνεχίζεται. Ωστόσο, σε τέτοιο ματς ειδικά ο Νίκος Μπαχαρίδης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, αφού είναι προφανώς ότι κανείς από τους δύο αντίπαλους προπονητές δεν προσπάθησε να κρύψει κάτι σε τέτοια αναμέτρηση που αποτελεί ντέρμπι τίτλου.

Βάσει της κλήρωσης που έγινε, ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Σερρών για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου. Πλέον στις Σέρρες απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ανάδειξη του πρωταθλητή με τις Σερρες 1800 και τον Ηρακλή Αμουδιας να ισοβαθμούν (οι Σερρες 1800 ευνοούνται στην ισοβαθμία). Περισσότερες αγωνιστικές απομένουν στην ΕΠΣ Θράκης, αλλά με ασφαλή διαφορά ο Πανθρακικός που το απόγευμα της Πέμπτης νίκησε τον Ποντο Θρυλορίου και την Κυριακή παίζει με το Νέο Σιδηροχώρι, ήδη κάνει σχέδια για τα μπαράζ.