Oι πιθανοί αντίπαλοι Πανθρακικού, Άρη Πετεινού και Ιπποκράτη πριν την κλήρωση των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Τους αντιπάλους τους από κάθε νομό της Aνατολικής Μακεδονία και Θεσσαλονίκης περιμένουν να μάθουν για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική οι Πανθρακικός στην Ροδόπη, ο Άρης Πετεινού από την Ξάνθη και ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης από τον Έβρο.

Την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση και γνωστές οι 7 αγωνιστικές του μίνι αυτού πρωταθλήματος για Πανθρακικό, Ιπποκράτη και Άρη Πετεινού.

Ωστόσο αυτή δεν σημαίνει και αυτόματη άνοδο στην Γ’ Εθνική όπως τα προηγούμενα χρόνια, αφού από την τρέχουσα σεζόν επιστρέφουν τα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ. Θυμίζουμε οι τρεις πρωταθλητές των ΕΠΣ της Θράκης θα αγωνιστούν με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ της Καβάλας, της Δράμας, των Σερρών αλλά και της Μακεδονίας (δηλαδή της Θεσσαλονίκης), ώστε οι τρεις εκ των επτά να ανέβουν στην Γ’ Εθνική μέσω μπαράζ που θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Οπως έχει καθιερώσει το ThrakiSportS, επιχειρούμε για ακόμα μια εβδομάδα να ρίξουμε μια ματιά τι συμβαίνει στους άλλους νομούς από τους οποίους θα προκύψουν οι αντίπαλοι των τριών ομάδων τις Θράκης, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουμε μετά το Πάσχα.

Στην Καβάλα ο Βύρωνας δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα αφού και με αγώνα λιγότερο βρίσκεται 9 βαθμούς πάνω από την Ελευθερούπολη, ενώ στις Σέρρες θα παλέψουν στα πλέι οφ η Αμμουδιά και οι Σέρρες 1800 που είναι ισόβαθμες και παίζουν μεταξύ τους την Τεταρτη, 4 στροφές πριν το τέλος. Στην Δράμα θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ με 8 ομάδες από τους δυο ομίλους της Α’ Κατηγορίας σε έναν γύρο, ενώ στην Θεσσαλονίκη φαβορί μέσω των πλέι οφ είναι ο πολύ ισχυρός Καμπανιακός που καλό είναι να αποφύγουν οι ομάδες της Θράκης και η Αναγέννηση Επανομής που προηγείται στον άλλο όμιλο αν και ηττήθηκε από την Τριανδρία. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
1. Βύρων Καβάλας 50 (19 Αγώνες)
2. Ορφέας Ελευθερούπολης 41 (20 Αγώνες)

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ (ΠΛΕΙ ΟΦ-Ξεκινούν επόμενη εβδομάδα)
1.ΑΕ Αμπελοκήπων 3
2.Δόξα Πετρούσας 3
3.Ορφέας Χωριστής 2
4.Προσοτσάνη 2
5.ΑΕ Καλαμπακίου 1
6.Δόξα Βόλακα 1
7. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου 0
8. ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 0

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΠΛΕΙ ΟΦ-10η αγωνιστική)
1. Ηρακλής Αμμουδιάς 60
2. Σερρες 1800 60
3. Ηρακλής Χειμάρρου 53

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΛΕΙ ΟΦ-3η αγωνιστική)
Α ΟΜΙΛΟΣ
1. Καμπανιακός 12
2. Ιωνικός 6
3. Κεραυνός Ωραιοκάστρου 5
4. ΑΕ Ευόσμου 2
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
1. Αναγέννηση Επανομής 9
2. Παύλος Μελάς 7
3. Αχιλλέας Τριανδρίας 7
4. ΑΟ Καρδίας 2