Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ Β’ (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Β’ στον αγώνα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. H Ξάνθη έχει χάσει το κυνήγι της πρωτιάς εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να σταματήσει το αρνητικό σερί των 6 συνεχόμενων παιχνιδιών χωρίς τρίποντο.

2. Βαθμολογικά αδιάφορος είναι λίγο-πολύ και ο ΠΑΟΚ Β’, που έτσι κι’ αλλιώς δεν μπορεί ούτε να υποβιβαστεί αλλά ούτε να ανέβει κατηγορία (ακόμα και αν τερμάτιζε πρώτος). Προέρχεται από δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Τρίκαλα και Απόλλωνα Πόντου, ενώ ενδιάμεσα είχε ηττηθεί από την Καρδίτσα.

3. Η Ξάνθη βρίσκεται στην 4η θέση με 36 βαθμούς σε 22 αγώνες, 22 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Βέροια που έχει και δύο παραπάνω παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ Β’ είναι στην 7η θέση με 32 βαθμούς σε 22 παιχνίδια.

4. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο γήπεδο του Μακεδονικού η Ξάνθη είχε περάσει με 0-1 χάρη στο γκολ του Γκινσάρι από το 3ο λεπτό, ενώ είχε αστοχήσει σε πέναλτι ο Ιμπραΐμι για το 0-2 που ωστόσο δεν στοίχισε, αφού ο ΑΟΞ πήρε το τρίποντο με τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο.

5. Η ΠΑΕ Ξάνθη δεν ανακοίνωσε την αποστολή του Κώστα Ανυφαντάκη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρ’ όλο που στα τελευταία έβγαινε μια μέρα πριν ως είθισται.

6. Στην ίδια τακτική και ο Πάμπλο Γκαρσία που επίσης δεν κοινοποίησε την αποστολή του, κρατώντας κρυφά τα χαρτιά του για την αναμέτρηση, παρ’ όλο που δεν κρίνει τίποτα το ιδιαίτερο.

7. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο ίδιο γήπεδο στις αρχές Οκτώβρη σε φιλικό προετοιμασίας, με την Ξάνθη να έχει ακόμα τον Τζέιμι Μονρόι στον πάγκο, με το παιχνίδι να λήγει στο 0-0.

8. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει μέχρι και ένα τέταρτο πριν την αναμέτρηση, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ από την επίσημη σελίδα της. Όλες οι λεπτομέρειες.

9. Η Ξάνθη παρουσιάζεται φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, με τον άσο να είναι στο 1.70, την ισοπαλία στο 3.45 και τη νίκη του ΠΑΟΚ Β’ στο 5.00.

10. Η αναμέτρηση θα έχει LIVE ενημέρωση από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό, σχεδόν 1 ώρα πριν από τη σέντρα.

11. Ο Κωνσταντίνος Κατοίκος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του είναι οι Κακαφώνης (Αχαΐας) και Σάββας (Σερρών) και 4ος ορίστηκε ο Πουλικίδης (Δράμας).