Γ’ Εθνική: Το «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» δίλημμα της Αλεξανδρούπολης για το ματς με Νέστο ενόψει της Πειθαρχικής με Δόξα Δράμας

Στην ομάδα της Αεξανδρούπολης προσπαθούν να μην επηρεάζονται από όσα διαδραματίζονται στις δικαστικές αίθουσες μετά την ένσταση της Δόξας Δράμας και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με τον Νέστο Χρυσούπολης. Ωστόσο σε αυτήν την αναμέτρηση θα βρεθούν μπροστά σε ένα δίλημμα που ενδεχομένως θα κρίνει και την έκβαση της υπόθεσης με την Δόξα Δράμας.

Όπως διαρρέει η πλευρά της δραμινής ομάδας, το γεγονός ότι δόθηκε χρόνος για υπομνήματα μέχρι την Τετάρτη οδηγεί στην καθυστέρηση της έκδοσης απόφασης, αφού αυτή θα βγει μετά από αυτήν την ημερομηνία. Ετσι, με την καθυστέρηση έκδοσης απόφασης, θα έχει μεσολαβήσει η επόμενη αγωνιστική στη Γ’ Εθνικη που η Αλεξανδρούπολη παίζει “τελικό” με τον Νέστο Χρυσούπολης στο “Φώτης Κοσμάς”, ώστε να φανερωθούν σε αυτόν τον αγώνα οι προθέσεις της ομάδας του Έβρου.

Οπως σχολιάζει ο Θεόφιλος Ψυχογιός στο soccerpractor μεταφέροντας την άποψη της Δόξας Δράμας, είτε η Αλεξανδρούπολη θα δηλώσει μίνιμουμ πέντε μικρούς στο φύλλο αγώνα για την αποστολή, κάτι που όμως θα θεωρηθεί τρόπον τινά παραδοχή σφάλματός της και προφανώς θα είναι κάτι που θα περιμένουν να δουν οι τρεις δικαστίνες, είτε αν επιμείνει στην θέση που ανέπτυξε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής, δεν το κάνει – αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα δώσει δικαίωμα για νέα ένσταση από άλλη ομάδα, ενδεχομένως μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα από τον ίδιο τον Νέστο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι δεν υπάρχει προηγούμενο – δεδικασμένο σε ανάλογη υπόθεση, αφού είναι ρύθμιση που προστέθηκε φέτος στην προκήρυξη, ενώ όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, ο “ηττημένος” σε πρώτο βαθμό θα έχει δικαίωμα έφεσης επί της αρχικής απόφασης. Η νομική γραμμή της Δόξας (δια του Χάρη Γρηγορίου) προσπάθησε να στοιχειοθετήσει οτι αποτελεί αλλοίωση πρωταθλήματος η κίνηση της Αλεξανδρούπολης, με την έννοια οτι έχει γίνει ξανά και αποτελεί κάτι που κάνει συχνά η ομάδα του Έβρου αν και διαθέτει ικανό αριθμό συμβολαίων μικρών ποδοσφαιριστών, οπότε θα έχει μεγάλη σημασία να φανεί αν θα επιμείνουν σε αυτην την τακτική στην Αλεξανδρούπολη ή αν θα φροντίσουν να βάλουν απαραίτητα πέντε μικρούς ανεξαρτήτως του αν θα κατεβάσουν 20άδα ή όχι.