ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πρωταθλήτριες με το απόλυτο μετά από ένα δραματικό 68-67 επί του Αστέρα Καβάλας οι γυναίκες του ΓΑΣ Κομοτηνή!!!

Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναδείχθηκαν οι γυναίκες του ΓΑΣ Κομοτηνή αφού μετά από ένα δραματικό παιχνίδι με τον Αστέρα Καβάλας για την έκτη και τελευταία αγωνιστική, που είχε χασακτήρα άτυπου τελικού, νίκησαν με 68-67 στην παράταση και πήραν τον τίτλο με έξι στις έξι νίκες.

Βέβαια, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είχε εξασφαλιστεί νωρίτερα, αφού οι Κομοτηναίες είχαν κερδίσει με 17 ποντους διαφορά στην Καβάλα και έπρεπε να χάσουν με μεγαλύτερη για να στερηθούν τον τίτλο απο τις Καβαλιώτισσες, που ολοκλήρωσαν την σεζόν στην 2η θέση. Ωστόσο ήθελαν το αήττητο και το κατάφεραν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πήγε το ματς στην παράταση, όπου θεωρητικά τα κορίτσια της Δήμητρας Δόλωμα θα μπορούσαν να χάσουν τον τίτλο και δεν προτίμησαν μια ήττα με ένα καλάθι διαφορά για να τον εξασφαλίσουν μιαν ώρα αρχίτερα. Ικανοποίησαν έτσι το κοινό τους, που γέμισε το ΔΑΚ Κομοτηνής για αυτόν τον τελικό πρωταθλήματος.

Πλέον οι γυναικες του ΓΑΣ Κομοτηνη ως πρωταθλήτριες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα παίξουν στα μπαράζ ανόδου, διεκδικώντας την επιστροφή τους στην Α2 Γυναικών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.