Γ’ Εθνική: Δηλώσεις του δικηγόρου της Δόξας Δράμας για την καταγγελία σε βάρος της Αλεξανδρούπολης μετά την εκδίκαση

Ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου που εκπροσωπεί την Δόξα Δράμας στην υπόθεση της καταγγελίας της σε βάρος της Αλεξανδρούπολης έκανε δηλώσεις στο pamebala, την ιστοσελίδα που ανέδειξε το θέμα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ το απόγευμα της Πέμπτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ειναι μια νέα ρύθμιση που τέθηκε από την ΕΠΟ στην Γ’ Εθνική σε βάθος τριετίας με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου και δη το στοιχείο των νέων, των U21, με την υποχρεωτικότητα στα επίσημα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής αναναγράφονται τουλάχιστον πέντε U21 πάικτες. Η παράβαση αυτής της πρόνοιας και προϋπόθεσης δημιουργεί συνθήκες αντικανονικής συμμετοχής κατά το άρθρο 21 και μια τέτοια περίπτωση είχαμε και στον αγων Αναγέννησης Πλαγιάς – Αλεξανδρούπολης, όπου ανεγράφη μόλις ένας τέτοιος παίκτες.

Επίσης, όπως κατέστη γνωστό από έγγραφες αποδείξεις και σε άλλους αγωνες, το σωματείο της Αλεξανδρούπολης παραβίαζε και σε άλλους αγωνες αυτους τους κανονες και αυτήν την διάταξη και στην ουσία αλοίωνε την δυναμικότητα. Κατά την άποψή μου είναι μια τυποποίηση αντικανονικής συμμετοχής των συμμετασχόντων ποδοσφαιριστών όταν δεν αναγράφονται οι πέντε μικροί.

Ο συνάδελφός μου έκανε την δουλειά του, θεωρώ όμως ότι ο ισχυρισμός του ότι δεν υπάρχει έννομο συμφέρον της Δοξας Δράμας δεν ισχύει. Εγω σαν Δοξα Δράμας έχω 25 βαθμούς και ειμαι κάτω απο τη διαβάθμιση και η παραβιαζουσα ομάδα της Αλεξανδρούπολη εχει 26. Η δικαιοσύνη απονέμεται και τυπικώς και ουσιαστικώς. Πλέον έχουμε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την Τετάρτη και με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, περιμένουμε σε μια βδομάδα με 10 ημέρες την καρποφόρηση της καταγγελίας και την απόφαση υπέρ μας.